1 hét fejfájás után, menjek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
Egy hete fáj a fejem mintha bevertem volna, és nem akar múlni gyógyszer hatására se. Anyám nem díjazza, és össze is vesztünk miatta. Mit csináljak most? 2-ig van az orvos.2022. ápr. 21. 13:12
21/36 Senior Séf válasza:
Ne orvoshoz mászkálj, hanem igyál elég folyadékot. Nem sört, nem energiaitalt, nem holmi cukrozott lónyálat, hanem VIZET! A fejfájások túlnyomó része puszta dehidratáltságtól van, csak a gyógyszeriparnak qurva nagy üzlet az 59 fajta fejfájás elleni tabletta.
22/36 A kérdező kommentje:
Cukrozott lónyálnak is víz az alapja. Inkább a mennyiség lényeg, nem hogy mit iszol. Van hogy egy éjszaka megiszok 1,5 litert. Nem gondolnám, hogy ez lenne a baj. Gondolom te is olyan vagy mint anyám, csak mondogatod mid fáj, ahelyett hogy elmennél orvoshoz. Valószínű jobban tudtok mindent, mint egy orvos aki évekig tanulta.
2022. ápr. 22. 18:26
23/36 anonim válasza:
21-es, az megvan hogy a kérdezőnek rohadt magas a vérnyomása? Úgyhogy mellőzd a marhaságot...
24/36 anonim válasza:
Gondolom csak a kérdést olvasta el..
25/36 A kérdező kommentje:
Na a történet haladt tovább, a vérnyomásom jó. Igaz terhelés alatt nem lett nézve, de állítólag jó.
Most éppen neurológiára megyek, mahd ha lesz időpontom.
(Ha esetleg érdekelne valakit, vagy majd a jövőbe ilyen problémája lenne valakinek.)
2022. ápr. 26. 19:54
26/36 anonim válasza:
Írd meg nyugodtan majd a fejleményeket. Engem érdekel :) Fáj még a fejed egyébként azóta is?
27/36 A kérdező kommentje:
Persze, de most kicsit enyhébb. Rendben, megírom.
2022. ápr. 27. 10:15
28/36 A kérdező kommentje:
4-én megyek neurológushoz. De tegnap nagyon fájt a fejem már estére. Fájdalom csillapító se mulasztja el, ahogy eddig se. Arra gondoltam lehet arcüreggyulladásom van, de náthás meg nem vagyok. Csak néha fújóm az orrom. De leginkább hátul fáj a fejem még mindig. Nem tudom már mit csináljak nagyon kivagyok, és szar így létezni is.
2022. ápr. 28. 11:55
29/36 anonim válasza:
Ha hátul fája fejed, az vérnyomás. Ha arcüreg-gyulladásod lenne, azt tudnád, hidd el.
30/36 A kérdező kommentje:
De hát a vérnyomásom jó állítólag. Na mindegy, majd akkor kiderül szerdán.
2022. ápr. 28. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!