Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ezen tünetek alapján mi lehet...

Ezen tünetek alapján mi lehet a bajom, milyen orvoshoz menjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, előre is köszönöm az összes választ, orvoshoz tervezek menni mindenek előtt, de sajnos nem vagyok benne biztos, hogy milyen orvoshoz menjek pontosan, az első utam egy vérvétel lesz biztosan.

Tünetek: minden reggel puffadt has, hasmenés, hasfájás már egy tartósabb ideje.

rengetegszer fáj a fejem, főleg ha megrázom, kicsit mozgok, meleg van (például a kocsiban nem nagyon bírom a fűtést), ez is már tartósabb ideje.

már egy jó ideje olyan mintha slejmet köhögnék fel, nem vagyok biztos benne hogy slejm-e, de nagyon ahhoz hasonlít.

Ezek lennének a főbb tüneteim, amik már sok ideje tartanak.

20/f , teljesen egészséges testsúlyom van, edzek(bár egy ideje amióta tartanak ezek nehézkesebben, inkább pihenni próbálok, de már fárasztó, hogy nem múlik el), mérem az ételeimet, sokáig laktózérzékenynek gondoltam magamat, de azt vettem észre, hogy főleg csak a kávé miatt megy a hasam, de amint elhagytam azt, ugyanúgy folytatódtak, csak kevésbé intenzíven a tüneteim, még arra is gondoltam, hogy esetleg gluténérzékeny lehetek-e, de sajnos tényleg eléggé laikus vagyok az egészségügy témában.

Ha bárkinek bármi tippje, hogy mi lehet a bajom, milyen orvoshoz menjek és le is írja, azt nagyon megköszönöm! Szép napot mindenkinek!

2022. febr. 4. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egyértelmű, akkor mindig a háziorvos az első állomás.
2022. febr. 4. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a háziorvosnál kell kezdeni!
2022. febr. 4. 16:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben oda fogok menni elsőnek! Esetleg ha bárkinek bármi tippje van, hogy mi lehet a gondom, kizárólag csak kíváncsiságból, azt szívesen meghallgatom!
2022. febr. 4. 16:32
 4/4 Prokopf ***** válasza:
Háziorvos, hogy melyik szakorvoshoz fordulj. De én csináltatnék egy corona-antigén tesztet is. (Plusz megpróbálnám meghatározni a tünetegyüttes első megjelenési időpontját. Kaptál -e oltást és mikor?)
2022. febr. 9. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!