Epe probléma,epekő lehet ?
A szegycsont mögött, ami vállba is kisugárzik fájdalom, előbb gondolnék szívre, mint epére. A máj, és az epe a jobb bordaív alatt van, és normál esetben maga a máj sem tapintható.
Feltétlen orvosi kivizsgálást javasolnék.
Ezt nem is vontam kétségbe, csak a szegycsont mögötti-vállba sugárzó fájdalom éppen lehet szív probléma is.
Tudom: a szívet baloldalra mondják, de át is sugározhat a fájdalom. Ahogy a vakbél tipikus jobb oldali fájással jár, de tapasztaltam gyerekeknél olyat, hogy a másik oldalon fájt, mégis vakbele volt.
Ezért javasoltam mindenképp orvosi kivizsgálást. Főleg, ha légszomjad is szokott lenni.
Köszönöm,holnap elmegyek a házi orvoshoz.(pánikbeteg vagyok,szóval most eléggé meg vagyok ijedve )
Ami még eszembe jutott hogy ilyenkor görcsöt érzek a szegycsont mögött, Illetve rossz szájíz a számban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!