Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Xanax fuggo vagyok lassan...

Xanax fuggo vagyok lassan 3honapja napkozben nem szedem csak este 2 vagy 2.5mg.szeretnem ketenni volt is probalkozas hogy nem vettem be vagy csokentettem de aztan par nap es ujbol jott 2.5mg de mar erzem hogy keves a szervezetemnek?

Figyelt kérdés
Olyankor megiszok 2 3 sort ami keg jo otlet.halottam hogy valaki tritticova tette le azt pedig aztan konyen elhagyta.van valakinek ilyen tapasztalatavesetleg ?

2022. márc. 28. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Teljesen mindegy mit hallottál, szakember kell, aki segít letenni. Egyedül ne kísérletezz.

Addiktológus és/vagy pszichiáter.

2022. márc. 28. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Addiktológus tud ebben segíteni. Általában ők pszichiáterek is.
2022. márc. 28. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
És mit érzel tőle?
2022. márc. 28. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem szeretnel elmenni addiktologushoz se pszichiaterhez azert irtad ki a kerdest.Pedig az lenne a legjobb megoldas.Az atszokasnak nem latom sok ertelmet.Cuccrol cuccra akarsz vandorolni?Lehet egy baratodnak bejott,de minden test mas es mindenkinek mas a problemaja ami miatt ehhez nyul.En azt mondanam eloszor szakitsd meg az osszes kapcsolatot.A dilereddel ha ismersz olyan tarsasagot,akkor veluk is.Tenyleg fullra mindent.Aztan utanna gondold vegig hogy mi miatt is kezdodott,hogy erezted magad mikor eloszor hasznaltad/akkor mikor ra szoktal stb.Ha meg van akkor keress egy pszichologust vagy valakit aki tamogat es tiszta + megbizol benne.Keresd meg az elet oromet hogy mi tesz boldogga,mit szeretsz csinalni es amivel le tudod kotni magad(es nem egy masik fuggosseg!!).Tuzz ki magad ele realis celokat,inkabb haladj kis lepesekben minthogy elbukj egy nagy miatt.Remelem tudtam segiteni,ha beszelni akarsz vagy barmi irjal nyugodtan;)
2022. ápr. 12. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Mizu azóta?
2022. ápr. 12. 17:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Xanaxot 2hete elhagytam utanna szedtem tritticolt most 3napja mem vettem be semmit.borzalmas erzes csak legyek tul rajta es ilyet soha tobbet
2022. ápr. 12. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:

De honnan van neked trittico-d?

Egyébként az életben nem hallottam, hogy trittico-val szoktatnák le az embereket a xanaxról.

TOTÁL összezavartad az agyad, mindenesetre. Xanaxot csak nagyon lassan, óvatosan lehet elhagyni. A trittico-t sem lehet csak úgy elkezdeni meg abbahagyni.

2022. ápr. 12. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!