Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szívbetegség. A pitvar nem...

Szívbetegség. A pitvar nem zár rendesen ezért vért ereszt át mennyire súlyos?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és a kardiológián ezt állapították meg. Azt mondta az orvos, hogy élhetek vele teljes életet de évente ellenőriznem kell + figyelnem kell rá. Ezzel lehet sportolni? Élhetek tényleg teljes életet?
2022. márc. 27. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. márc. 27. 21:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Konditermi edzésre gondoltam főképp
2022. márc. 27. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
59%

Bármilyen edzés rendben van. Semmi baja a szívednek. Van egy anatómiai elváltozás, ami nem okoz gondot. Felejtsd már el, és élj! Értem én, hogy 17 évesen még egy tüsszentés is nagy szó, de ha már ennyire rá akarsz feküdni a betegség témára, akkor gondolj bele, hogy hány MILLIÓ embernek vannak olyan élethosszig tartó betegségei, amikkel szintén lehet élni, csak azok éppen okoznak is problémát, vannak tüneteik.

Neked ezzel szemben semmi bajod, a lehető legjobb hírt mondta az orvos.

Ne akadj fent ezen, gyakorizás helyett is nyugodtan menj edzeni.

Egyébként meg ha ez tényleg egy komoly kérdés lenne, akkor az orvosodat kérdeznéd.

El akartad panaszolni, elpanaszoltad. Választ kértél, választ kaptál.

Szerintem fasza, főleg a mai világban, hogy 17 éves létedre nem csak a gép előtt ülsz, hanem sportolsz! :)

Semmi bajod, sportolj hát!

2022. márc. 27. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!