Miért nem hallok rendesen?
Figyelt kérdés
Beteg voltam, mire kezdtem meggyogyulni a jobb fulemmel elkezdtem egyre kevesbe hallani. Elmentunt orvoshoz hetfon, kaptam fulcseppet amit azota csepegtetek (4napja). Kozben rament a bal fulemre is, azzal is tompan hallok. A balbol neha neha kifolyik valami sarga, a jobbol semmi. Meleg sot szoktam ra rakni.
Tudnatok valami praktikat ajánlani?
2021. nov. 12. 07:36
1/4 anonim válasza:
Nekem anno antibiotikumot írtak fel,amikor betegség után egyik fülemre konkrétan nem is hallottam. Bár nekem nem folyt belőle semmi,csak teljesen bedugult. Ha nem használ a fülcsepp menj vissza orvoshoz mindenképp.
2/4 anonim válasza:
Fül-orr-gégészetet tudnám javasolni.
3/4 anonim válasza:
Menj vissza a fül-orr-gégészetre.
4/4 A kérdező kommentje:
Felhivtuk tegnap a háziorvost, azt mondta a cseppet hagyjam abba, mert valoszinuleg amit az feloldott fülzsír oda tapadt a dobhártyámhoz, és ezért nem hallok. Elvileg ennek hetek kellenek mire ujra hallok, de suliba is eleg kellemetlen lesz szerintem ha nem hallok rendesen :/
2021. nov. 13. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!