2 hónapja 5x voltam beteg, úgy hogy általában egyszer szoktam évente. Megvan a napi 6-7 óra alvás és rendesen táplálkozom. mi lehet a bajom? Mitől gyengült le az immunrendszerem? Be vagyok oltva de ez mellékes 16f
Figyelt kérdés
Minden féle sértő, vicceskedő, coviddal kapcsolatos veszekedős választ mellőzzetek2022. febr. 16. 19:34
2/5 anonim válasza:
Mivel tavaly alacsonyabb intenzitással keringtek a légúti patogének jelenleg elképzelhető, hogy erősebb a terjedés, fogékonyabbak az emberek.
3/5 anonim válasza:
Aludj 8 órát!
Egy ideig próbáld ki.
Mostanában én annyit alszom.
4/5 anonim válasza:
2 hónap alatt nem lehetsz állítólag covidos,az okosok ezt mondják.
A felsőléguti gyulladásos betegségek hamar visszafertőzhetnek ha nem vagy kikezelve vagy az imm.rendszered nem szedi össze magát :) szedj sok vitamint,főként C vitamint,igyál sok folyadékot.
5/5 anonim válasza:
Nem mellékes, hogy kaptál mrns oltást, a legtöbb mrns oltott ismerősöm ugyanígy betegeskedik, csak van aki nár 1 éve folyamatosan. Valószínűleg ez az egyik előre nem ismert hosszútávú mellékhatás, amit próbálnak minden eszközzel titkolni.
Az astrások, sputnikosok, kinaisok, meg az oltatlanok érdekes módon nem betegeskednek többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!