Kialakult pánikbetegség buszon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Új munkahelyemen 1 hónapja dolgozom, kb. 1 óra 20 perc az út. Ez napi szinten majdnem 3 óra ingázást jelent. Céges busz van, nem zsúfolt! 3 műszakban melózom és így ünnep után szerda estére kellett mennem. Eddig semmi probléma nem volt, de aznap amint elhagyta a várost a busz, kezdtem úgy érezni, hogy nagyon melegem van, nem kapok levegőt és egyre hevesebben ver a szívem. Az út felénél azt éreztem, hogy hányingerem van. Próbáltam minél tovább bírni, de nem ment, legszívesebben megállítottam volna a buszt, leszálltam volna, mert menekülési kényszert éreztem a rosszullétem miatt. Nem akartam odaokádni. Végül le is szálltam, kicsit elhánytam magam majd vissza. 5-8 percig biztosan helyrejöttem, de aztán hirtelen megint kezdődött, de odáig már kibírtam. Aznap nem dolgoztam, de sajnos nem tudtam hazajönni, mert nem volt busz, ezért konkrétan csak reggelig ültem és mobiloztam. Egyszer még kellett hánynom, később próbáltam enni, de nem ment. Helyette öklendeztem, de nem jött ki semmi se. Reggel felszálltam ugyanarra a buszra hazafele, amint elindult és megtett párszáz métert, megint jöttek a tünetek. Próbáltam magam nyugtatni, végül a fáradtságra bíztam magam, csukott szemmel pihentem és az út második felében elmúlt a rosszullétem. Azóta nem dolgoztam. Nem vagyok jól. Folyton hányhatnékom van, köhögök is, mint valami tüdőbeteg. Viszont ma helyjárattal mentem falura az egyik családtagommal együtt és felszállás után párszáz méter megtételét követően ismét jelentkeztek a tünetek. Leakartam szállni, mert azt hittem, hogy rosszul leszek. Hányástól nagyon féltem, de nem volt. Nyugtattam magam és valahogy kibírtam. Mit tehetnék? Félek így holnap délután munkába menni. Soha ilyen problémám nem volt!2022. márc. 20. 18:07
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Szia. Sajnos nekem is ez van. Én csak a szomszédos városba buszozok át ami 10 perc. De az a 10 perc is örökké valóság. Ilyenkor az használt ha el tereltem a gondolataimat. El kezdtem beszélgetni valakivel. Vagy chateltem vagy játszottam a telofonon. Nagyon szörnyű érzés😔
3/6 A kérdező kommentje:
Oké, de én azt nem értem, hogy mitől alakult ez ki. Most lettem 23 éves és pár napja kezdődött minden. Attól is tartok, hogy mennyi ideig fogja megkeseríteni az életem. Önbizalomhiány lehet a probléma?
2022. márc. 21. 07:29
4/6 anonim válasza:
3.-ra.
Attól, hogy 23 évesen, 3 műszakos, gyári melóval cseszed el az életed.
K. József 58 éves munkás baktat haza a gyárból.
Egyszer csak meglát egy csili-vili Mercit, benne egy fiatal nővel, nercbunda, stb...
Odamegy:
- Elnézést hölgyem, hogy megszólítom, de érdekelne, hogy honnan van ez a sok minden? Tudja én 40 évig dolgoztam a csavargyárban, minden kis pénzemet félretettem, nem költöttem semmire, de még így sem tudtam megvenni egy Trabantot sem...
- Honnan a Mernyó, meg a bunda?! Hát orális szexszel kerestem.
- Orális szex, orális szex... Hmm, az a szopás ugye?
- Nem, nem. A szopás az a 40 év csavargyár...
6/6 anonim válasza:
Ez nem pánikbetegség, valaki alapból rosszul van a buszon, te is ezek közé tartozól nem birod a buszt. Tedd le a jogosítványt és menj kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!