Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szerda délután rosszul lettem, aztan azota szoszerint szinte alig megy le a testhom 38 korulrol. Orvosnal penteken voltam, 3 napos Zitrocin antibiotikumot adott. Ma veszem be a harmadikat majd, de most délben megint felment 37,4-re a testhom. Az elmult ket napot szoszerint vegig szenvedtem, ma mar kicsit jobban vagyok, de nem erzem hogy annyira hatna az antibiotikum.

2022. márc. 20. 12:23
 1/1 anonim ***** válasza:

A testhő emelkedése a szervezet reagálása a kórokozókra. Nem baj, ha még hőemelkedésed van, ha a lázad nem tér vissza.

A leírásod a alapján, én azt mondanám: használt a felírt antibiotikum.

Ha gondolod: szedj nagy adagban C vitamint (3x500 vagy akár 3x1000 mg-ot), és igyál rengeteg teát. A legjobb a fahéjas, vagy gyömbéres tea.

Ha viszont nincs más otthon, csak valamilyen filteres tea, akkor is hasznos, ha mézet, és rendes citrom karikákat használsz LANGYOS TEÁBA téve ezeket a plusz hozzávalókat. A méz, természetes antibiotikumot tartalmaz, a citromban pedig C vitamin van, de valamennyire fertőtlenít is belsőleg.

Azért nem szabad forró teába tenni, mert épp az értékes hatóanyagok mennek benne tönkre ennek hatására. Sok folyadékbevitel (sok tea) amúgy sem hátrány megfázós, torokfájós időszakokban.

2022. márc. 20. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!