Okosórám alvás közbe ma 190/min pulzust mért , félek jamrai tachycardia , szerintetek ?
Figyelt kérdés
Nagyon stresszes vagyok - sokat szorongok félálomban - elötte is éreztem és azt álmodtam hogy magas a pulzusom - operáció elött állok nagyon félek2022. márc. 7. 01:57
1/3 anonim válasza:
Napközben is méregesd vérnyomásmérővel. 100 felett már emelkedettnek mondható, 140 körül már rosszul is van az ember. Nekem terhesség végén volt magas, el is ájultam nem egyszer. Ha többször magas értéket mérsz szólni kell a dokinak, mert akkor marhára nem mindegy az altatás sem műtétnél.
2/3 A kérdező kommentje:
Napközben sosincs ilyen - mérem , max terhelésre+idegesség - veszekedés 170.
2022. márc. 7. 22:46
3/3 anonim válasza:
EKG nélkül nem lehet megmondani, hogy milyen eredetű (kamrai v. pitvari v. más) a tachicardia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!