Kinek mennyi volt a legmagasabb nyugalmi pulzusa?
120
29F Betaloc helyett Betaloc Zok-ot írt fel az orvos, bevettem belőle egyet reggel és egész nap nem volt hajlandó 120 alá menni a pulzusom.
Többet nem szedtem be belőle, az orvos pedig hajthatatlan volt hogy márpedig attól nem lehetett..
Ez a nyugalmi pulzus becsapós. Mióta karórám van, azóta látom, hogyha stresszelek, akkor a "nyugalmi" pulzusom magas is lehet.
A legmagasabb amúgy az exemnek volt. Mi otthon rendszeresen körbe szoktuk mérni a családban.
Első mérésre, 80 körül volt, ami kicsit magas. Megmértük másodszorra, mondjuk 100. Harmadik mérésnél már 120+ volt a pulzusa.
Egyetem első éve férfi.
Amúgy, ha nem alszol vagy iszol eleget, akkor is magasabb.
Nekem 140-150 között mérte a vérnyomásmérő. Már amikor meg tudta, mert sokszor errort írt ki. Mindezt egy székben ülve.
Ja azt lehet érdemes megemlíteni hogy előtte lőttem be a metamfetamint :)
Sajnos rendszeresen 140-160-as a pulzusom, olyankor, amikor tachycardiás rohamom van, szívbillentyű-probléma miatt.
36 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!