Magas cukort hogyan kezelik a kórházban? Meddig tartják bent?
Figyelt kérdés
Egyik ismerösöm ma este rosszul lett 11-es cukort mértek a mentőben és elvitték a kórházba. Ott mivel fogják kezelni és meddig tartják bent?2022. márc. 3. 21:59
1/5 anonim válasza:
Gondolom, beállítják a vércukorszintjét is gyógyszerrel, esetleg inzulinnal. De azt hiszem, 11 nem olyan magas, hogy csak attól rosszul lenne, úgyhogy más is lehet még ezen túl... Egyáltalán eleve cukros volt?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem volt cukros és nem történt még ilyen. Sajnos még nem tudunk semmi többet csak, hogy magas volt a cukra, de lehet akkor más is közre játszott.
2022. márc. 3. 22:31
3/5 anonim válasza:
11 nem annyira magas. Legalábbis nem számít veszélyesnek.
Egészséges (tehát nem cukorbeteg) embernek is egy nagy kajálás után 12-ig felmehet a cukra. Szóval nem emiatt lett rosszul.
Én cukorbeteg vagyok, szokott lenni 15-20 feletti cukrom. Ettől nincs rosszul az ember.
4/5 anonim válasza:
11-es cukortól tényleg alapjáraton nem lehet rosszul annyira, hogy kórházba kerüljön. Valószínűleg meg sem érzi a legtöbb ember.
5/5 anonim válasza:
Cukorbetegként van hogy 20-26os cukorral jövökmegyek.mikor engem bevitt a mentő 46volt de ott volt sok minden más bajis már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!