Hasnyálmirigy gyulladást hogyan kezelik? Meddig lesz kórházban?
Figyelt kérdés
Páromat hétfőn vitte be a mentő, azóta nem ihat, nem ehet, csak infúziókat kap. A vére azt mondják zsíros, és nem tudnak belőle semmit megállapítani. Ultrahanggal állapították meg, hogy hasnyálmirigy gyulladás. Nagyon aggódom :S2015. aug. 27. 15:46
1/5 anonim válasza:
Hat egy jo idegig biztos. Apukám is ebben szenved őt meg jo par evvel ezelott vittek be karácsonykor eleg sokaig intenzíven volt de utana is meg a sima osztályon is volt. Attol is fugg hogy mennyire súlyos. Orvosoktol kérdezd szerintem kitartás!
2/5 A kérdező kommentje:
ő a belgyógyászaton van, oda vitték, nem az intenzívre. Ez esetleg bíztató jel arra nézve, hogy nem olyan súlyos?
2015. aug. 27. 16:03
3/5 A kérdező kommentje:
ő mennyit volt bent kb. ? Heteket, hónapokat?
2015. aug. 27. 16:03
4/5 anonim válasza:
Hat ha nem intenzíven van akkor igen szerintem az biztato mindenkepp:) ha jol emlékszem,o par hetet volt bent, de mint mondtam o intenzivre került
5/5 anonim válasza:
Mindenképp kérdezz ra azert az orvosnal hogy,mi hogy van o biztosat mondd. Az én apukámnak kronikus hasnyálmirigy gyulladása van es hat a mai napig figyelnie kell mit eszik,hogyan es mennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!