Sziv betegseg lehet? Nehezen alszom tole , esetleg pánik roham? F/25
Egy hete kezdodott az egesz .
Wc zes re mentem de mikor leultem par masodpercre rosszul lettem, azt hittem elajulok ugy hogy felalltam es szinte egybol lefekudtem a foldre mert szedultem es elhagyott az erom . Hazi orvos szekleti gyogyszereket fel irt , mert 3 4 naponta szoktam ami tudom hogy nagyon rossz , de nalam hosszu ideje ez problemas.
Pár nappal késöbb ..
Hirtelen ugy ereztem hogy szedulok , es rossz elo erzetem volt , felalltam inni es mikozbe ittam egyre rosszabb volt minden.Vissza kellett ulnom , mert majdnem elajultam eppen hogy magamnal voltam levert a viz is par masodpercre szinte megmozdulni se tudtam . Ezutan 3 4 napig a tarkomnal nyomo ,kicsit mint ha satuba ereznem azt a reszt es jobb oldalan mint ha lukteto erzes lett volna a fejemen hatul ,de 4 nap utan elmult. Aludni szinte egyik nap se tudtam , mert mikor elaludnek hirtelen szivem nagyot dobban mint ha valami baj tortenne es fol megy ilyenkor par percre a pulzusom . 2-3 orakat tudtam aludni minden este aztan mar elegge gyenge es almos voltam 6 orat tudtam aludni egyik nap . Aztan szep lassan kezdett elmulni ez a dolog . Most a koldokom alatt balra atlosan a labam fele faj ,egeto erzes mint ha vastag belbe vagy az arteriaval lenne valami ott . Ez 3 napja megy, es ma este ujra nemtudtam aludni , 1 orat aludtam es arra kelek hogy bevagyok izzadva es dobog hevesen a szivem .Ezeken a nem alvos napokon nyugtato es altatok utan 1 ora 2 ora alvas utan felkelek magamtol. Ami fix hogy eletmodot kell valtoztatnom mert keveset mozgok . Cukrom az jo , es altalaba a vernyomasommal sincs baj sokszor sziv zorejt mutat ,de orvosom megnezte es azt mondta minimalisan hall valamit ami atlagos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!