Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Herbal Swiss Hot Drink Mi a...

Herbal Swiss Hot Drink Mi a véleményetek róla kismamák?

Figyelt kérdés

39- hetes kismama vagyok, már napok kérdése és világra jön a kis angyalkánk, de egy csúnya megfázást elkaptam.. :(

Megvettem ezt a teát, tudom ember függő, de próbálta már valaki aki terhesség alatt itta? Segített valamit?

2022. febr. 28. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
én 1x ittam belőle, nekem az íze egyáltalán nem jött be. egy jó kis mézes teával többre mentem. de van akinek ízlik, és használ is, de ártani biztosan nem fog. :)
2022. febr. 28. 10:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Most ittam meg az első bogrével,ízre tetszik..a hatására kíváncsi vagyok...
2022. febr. 28. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
érezted a hatását? :)
2022. febr. 28. 18:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Ma reggel a torkom már nem fájt, és ahhoz képest hogy az utolsó napokban vagyunk, de végre tudtam nyugodtan aludni az éjjel..
2022. márc. 1. 08:52
 5/5 anonim válasza:
Nem rossz, de drága és rossz ízű. Biztos lehet utóízesíteni, de különösebben nem éreztem jótékony hatását. (Pedig ittam 4 csészével naponta 2 napig+ a napi vízfogyasztát megemeltem) Inkább áttértem rendes gyógyteára + fekete teára, roobios teára (ez koffeinmentes) ezek csúsztak is: sokkal többet ittam és érezhetően jobban lettem. Szerintem nem éri meg: gyógyteákat (módjával és megnézve milyen fajtát terhesség alatt) lehet inni, ezért felesleges ennyi pénzt kiadni. Szerintem....
2023. dec. 10. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!