Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ettől lehet szédülés és...

Ettől lehet szédülés és hányinger?

Figyelt kérdés
Ma csak reggel 6-kor ettem viszont egész nap ittam szilvás fuzeteat és jó erős kávét is ittam majd fél 5-kor ettem egy nagy adag hús levest. Most nem rég el kezdtem szédülni és hányingerem van. Az lehet hogy egész nap nem ettem csak cukros üdítőt és jó erős kávét ittam attól ezek a tünetek lennének? (Nem szándékosan nem ettem nem volt időm a munkám miatt)

2022. febr. 21. 18:32
 1/4 A kérdező kommentje:
+ reggel még egy energia italt is ittam
2022. febr. 21. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. febr. 21. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Keress másik munkát, ha egy kicsit is érték számodra az egészség!
2022. febr. 21. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"csak reggel 6-kor ettem viszont egész nap ittam szilvás fuzeteat és jó erős kávét is ittam"

Ma egyél-igyál normálisan! Ha nincs is rá sok idő, azért legalább egyszer, a nap közepe táján legyen! 6 óra folyamatos munkavégzés után köteles a munkáltató legalább 20 (vagy 30?) perces ebédszünetet biztosítani! Inni meg ne cukros cuccokat igyál, hanem vizet, gyümölcslevet, meg cukormentes (pl. gyümölcs-) teát!

2022. febr. 22. 06:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!