Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha kiderülne, hogy rákos...

Ha kiderülne, hogy rákos vagyok és elutasítanék minden gyógyszert és kezelést, konkrétan miben meg hogy halnék meg? Fájna?

Figyelt kérdés
nov. 30. 14:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyban függ attól, milyen típusú rák. De igen, fájna.
nov. 30. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Apám áttétes csontrákos volt, októberben halt meg. Morfiumot kapott, szinte folyamatosan ki volt ütve és meg se bírták mozdítani, úgy fájt neki mindene.

sok sikert hozzá, hogy kibírd fájdalomcsillapító nélkül.

nov. 30. 15:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha tüdőrákos lennék, akkor fulladásbannhalnék meg? De ha meg gymor vagy hasnyálmirigy rákos, akkor miben?
nov. 30. 15:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Az agytumorok és a béldaganotok egy része nem okoz fiz. fájdalmat, másfajta tüneteik vannak. De igen, általában fájnak.
nov. 30. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A végstádiumban az agytumor és a béldaganatok is borzasztó fájdalmat tudnak okozni. De nem is kell feltétlenül végstádiumban lenni.
nov. 30. 17:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Oké, de akkor még mindig nem tudtam meg, mibe hal bele pl a béldaganatos. A fájdalomba?
nov. 30. 17:18
 7/10 anonim ***** válasza:
A leggyengébb láncszem fog kidőlni. Lehet, hogy a fekélyek elfertőződnek vagy perforál a bele és szepszist kap, lehet, hogy trombózist. Az is lehet, hogy valamelyik áttét okoz máshol szervi elégtelenséget az arra jellemző lefolyással. Én nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez mindenkinek csillapíthatatlan fájdalommal járna, mert akkor meg sem próbálnák csillapítani.
nov. 30. 19:41
 8/10 anonim válasza:

--- Ha tüdőrákos lennék, akkor fulladásbannhalnék meg? De ha meg gymor vagy hasnyálmirigy rákos, akkor miben?---

Nem.

Amikor egy "rokonom" abban halt meg, (tüdő) megkèrdeztem èn is ezt a dokitól, azt mondta a szív áll meg ilyenkor, az nem bírja a terhelèst. 🤷 Aztán hogy konkrètan ez mit takar, nemtom, de nem is akarom megtudni. 🤷👌 Inkább èlvezzük az èlet adta lehetősègeket, egyszer èlünk, a többit meg leszarom!! 👌💯😁

dec. 1. 05:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Tüdőrák esetén a tüdő veszít folyamatosan a kapacitásából, ahogy elhatalmasodik rajta a rákos szövetmennyiség. De a szervezet érzi, hogy oxigénhiányos állapotban van. Ekkor a szív elkezd pumpálni még

több és még több vért, hogy ellássa oxigénnel a szerveket, de a tüdőben lévő aktiv légcserélő felület egyre kisebb.

A szívizom egy idő után kezd tönkremenni a folyamatos túlterhelés miatt -> egyszer csak feladja. :(

dec. 2. 19:59
 10/10 anonim ***** válasza:

A nénikém nem utasította el a kezelést, mégis nagy fájdalmak közepette halt meg. Csak annyi a különbség, hogy a kemótól hányt és kopasz lett. Aki ilyen egészségügyben áttétes, annak nagy eséllyel kampec. Az összes ismerősöm, rokonom alapján mondom. Most is anyum rákos és még arra sem képes az onkológia, hogy a telefont felvegye. Ezek után el tudom képzelni a kezelést.

Amúgy nagy szégyen, hogy egy állat humánusabban halhat meg, mint egy ember. Azt kívánom, hogy aki ellenzi az eutanáziát, vég stádiumú hasnyálmirigy rák vigye el.

dec. 21. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!