Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért van az, hogy a covid...

Miért van az, hogy a covid fertőzésem óta nem tudom megenni a húst, mert egyenesen dög szaga van és az íze is borzalom? Más is tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Nekem mindig büdös, tápszagú. Covid miatt a hagyma, fokhagyma és kávé szaga, a sültkrumpli íze változott meg.
2022. febr. 14. 15:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a majonez lett borzasztoan savanyu, de ezen kivul azt vettem eszre, hogy sokkal tompabban erzem az izeket. Pl covid elott meg se birtam enni a csipos kajat, most meg mar meg se kottyan, nem ugy erzem.

Hat sajnos ez van, talan elmulik egy ido utan.

Az a nehez nekem csak, hogy pl eszre se veszem, ha fozok es mondjuk elsozom, esetleg szarul fuszerezem a kajat. Nem vagyok egy konyhatunder, mindig kostolas alapjan foztem, sose neztem mibol mennyit, de igy azert nehez :D

2022. febr. 14. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:
16%
Rossz hentestol veszed a húst.
2022. febr. 14. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:
13%
Gyomorrák tünete is a húsundor, ahogy más betegségek forrása is lehet. Nem feltétlen covid.
2022. febr. 14. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
4es te uréter szakértő nem kell itt okoskodni.
2022. febr. 14. 16:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is sok íz eltompult a betegség óta. A csípős nekem sem annyira csíp már, a fűszeres ételeket sem úgy érzem, ahogy eddig. 3 hónapja voltam beteg, de azóta sem lett jobb sem a szaglásom, sem az ízlelésem. A májkrém, sonka, szalámik, húsok viszont olyanok, hogy a szagukat sem bírom. Remélem egyszer elmúlik, mert sajnos a növényi étrendekhez aligha értek, sokszor nehéz kitalálni, mit egyek.
2022. febr. 14. 16:54
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Több, mint egy éve voltam beteg, többször hetekre teljesen elment a szaglásom. Már kb fél éve jobb, de sok mindennek nem a régi az illata.
2022. febr. 14. 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is ugyan ez volt, undorító volt a hús szaga íze és hányingerem volt tőle, kb 4 hónapig tartott nekem ez, azóta jobb de meg mindig nem a régi.
2022. febr. 15. 12:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Jobbulást kívánok nektek, remélem, hogy rendbe fog jönni nálatok is majd idővel. Elég kellemetlen így.
2022. febr. 15. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!