Nem tudok igy tovabb elni vagy szet vagom a csuklomat megint vagy keresek egy pszichologust
2021. okt. 4. 10:42
2/6 anonim válasza:
Mi a fobiad? Amugy fobia kezelesre nem kell nagy szaktekintely. A fobiak konnyen kezelhetoek.
2021. okt. 4. 13:54
3/6 anonim válasza:
Jol gondold meg, melyik legyen a sorrend. Mert a szétvágott csukloddal már nem kell pszichologus. De ha a pszichologushoz méssz, valoszinü nem Te leszel az elsö ilyen betege, és megoldja a problémádat.
Egy ismerösöm akupunkturás kezelésre járt, és sokat javult az egészsége, azt is érdemes kiprobálni. Ha akarsz további infot, irj PRIVÁT üzenetet.
2021. okt. 4. 15:03
4/6 anonim válasza:
Az akupunktura hatasossaga placebo.
Tobb kutatas volt mar kontrollcsoportokkal, hogy ugyan olyan hatasos az is ha tok random helyekre szurjak be azokat a tuket.
Inkabb azt a penzt koltse hamburgerre. Vagy egy jo terapeutara
2021. okt. 4. 15:20
5/6 anonim válasza:
# 4-es válaszolo, lehet, hogy az akupunktura hatástalan egyes esetekben, de az ismerösöm szerint segitett az ö esetében. És én is jártam acupunkturás kezelésre, az elején nem volt nagy bizalmam benne. De amikor egy tüt behelyezett a fejem bubjába, én éreztem, ahogy az impulzus a tü helyétöl kiindulva, végigment az egész testemen, a két lábamon, egészen a két nagylábujjam végéig. Az orvosnö mondta is, hogy nagyon jol eltalálta pontot. És ez igy történt a kovetkezö kezeléseknél is. Az eredmény: a már ötödik éve tarto Parkinson betegségem egy idöre lelassult. Kellett volna folytatnom, de sajnos nem folytattam a kezelést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!