Ez mitől lehet, Van erre bármi magyarázat ?
Rengeteget fekszem , de már 1 hete nem nagyon merek kikelni az ágyból mert azt figyeltem meg hogy ha teszek veszek hirtelen leesik a pulzusom , mondjuk 60-65 -el fekszem napközben felkelek 85-95, teszek veszek és állva 60!! Vagy elmegyek sétálni , hazajövök 100- körül ,10 percig teszek veszek veszek és 55 , ezek az értékek kb 5-6 mp ig vannak , aztán emelkedik 10 -el 15 -el , néha kis vagy nagy dolog közben is lemegy , vagy ásítás után. Volt már az órám szerint hogy 50-el támaszkodtam a falnak -rosszúl nem voltam de ez nagyon ijesztő , valahogy úgy érzem a nyakamhoz is köze van -mintha akkor aktivizálódna ha nem lenne megtámasztva. Eddig 3 hónapja mindennap sétáltam egy órát de már nem merek mert ott meg nagyon fölment 170 - de nagyon ideges voltam , egyébként 125-130 szokott lenni , érdekes mindig felkelés után van kb 3-4 órával.
Orvos nem tudja mitől lehet , azt mondja talán erős vagalis tényező , meg hogy 50-ig nem gáz , de egyszer lement 40-alá -amikor olvastam nagyon lehajtott fejjel - akkor azt éreztem , amikor felemeltem a fejem elmúlt.
Bocsi , hosszú lett. Biztos az jön majd pszichiáter , de hátha valaki mond mást is. Köszi.
Van amikor érzem , nem azt hogy rosszúl vagyok , csak ilyen könnyedséget olyan nem tudom mihez hasonlítani olyan lebegős , de volt hogy épp töltöttem az órát és előre hajoltam -éreztem valamit -ott volt a pukseoxi és az is igazolta - ez tegnap volt állva 61 aztán 75 lett , amikor olvasás közbe eltompultam -kicsit nehezen ment az olvasás -letettem a könyvet és elmúlt - mondom mi a fene - megnézem az órám a pillanatnyi 64- volt de abban a 10 percben volt egy 37/min
Ha nem lenne óra meg pulseoxi valószínüleg csak néhe kicsit furcsán érezném magam más nem , de így ez nagyon kikészít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!