Fáj a bal alkarom 17 évesen?
Figyelt kérdés
Mitől fájhat a bal alkarom 17 évesen? Ma fájt ugyanúgy bal oldalt a combom is, a combomat nagyon sokszor "húzza a görcs" vagy mi, de néha, pár naponta már a bal alkarom is fáj. Lehet anginám van, vagy szívroham? Szokott nyomni a mellkasom is, de mindig csak este amikor nyugiba fekszek az ágyban. És alapból pánikbeteg vagyok, és generalizált szorongással vagyok diagnosztizálva. Most is izzad a tenyerem ahogy írom le a kérdést, nagyon félek.2022. febr. 7. 19:56
31/41 anonim válasza:
Akkor meg mit rinyálsz, Hisztike?!
32/41 A kérdező kommentje:
semmit apu bocsi
2022. febr. 7. 21:01
33/41 anonim válasza:
Anyu vagyok, de mindegy, Hisztike.
34/41 A kérdező kommentje:
jajj elnézést stepmom
2022. febr. 7. 21:10
35/41 anonim válasza:
Semmi gond. De most már menj aludni, holnap suli, ha nem nyiffansz ki addig az alkarráksztrókodba.
36/41 A kérdező kommentje:
nem-nem, nem alkarráksztrók, sokkal inkább már egy teljes karra terjedő ráksztrók.
2022. febr. 7. 21:15
37/41 anonim válasza:
Akkor gyorsan dobj egy üzit az oszidnak, hogy holnap valószínűleg nem fogsz iskolába menni, mert az este megförmedsz.
38/41 A kérdező kommentje:
az a baj hogy ő sincs iskolába, neki is valami hasonló baja lehet szegénynek.
2022. febr. 7. 21:19
39/41 anonim válasza:
Na látod. Mondom én, hogy ez a fejedben van. Mióta "poénkodsz", semmi új "tüneted". Pánikrohamod volt.
40/41 A kérdező kommentje:
dehogynem, ugyanúgy érzem azóta is, nem csökkent, de most nem fogok sírva fakadva Istenhez fohászkodni
2022. febr. 7. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!