Fáj a bal alkarom 17 évesen?
Figyelt kérdés
Mitől fájhat a bal alkarom 17 évesen? Ma fájt ugyanúgy bal oldalt a combom is, a combomat nagyon sokszor "húzza a görcs" vagy mi, de néha, pár naponta már a bal alkarom is fáj. Lehet anginám van, vagy szívroham? Szokott nyomni a mellkasom is, de mindig csak este amikor nyugiba fekszek az ágyban. És alapból pánikbeteg vagyok, és generalizált szorongással vagyok diagnosztizálva. Most is izzad a tenyerem ahogy írom le a kérdést, nagyon félek.2022. febr. 7. 19:56
11/41 A kérdező kommentje:
vicces hogy azt hiszik ha valaki pánikbeteg már minden más betegség ki is van zárva. Ez olyan általánosítás mint a cig*nyozás kb.
2022. febr. 7. 20:15
12/41 anonim válasza:
De, ez tipikus pánikroham. És de, a fejedben van.
13/41 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs pánikrohamom, nyugodt vagyok, és az is vagyok amikor el kezd nyomni a mellkasom vagy a bal alkarom. Amikor pánikrohamom van az teljesen más, nem fáj semmi csak úgy érzem hogy összeomlik minden körülöttem és ugy felek hogy besz*rok
2022. febr. 7. 20:19
14/41 anonim válasza:
Te mindentől be akarsz sz.arni? Fájdalomtól, félelemtől... Proktológushoz menj a széklettartási gondjaiddal. Ez meg pánikroham.
15/41 A kérdező kommentje:
:DDDD ez jó volt
2022. febr. 7. 20:22
16/41 A kérdező kommentje:
Egyébként nem félnék semmitől, ha nem lennének ilyen érdekes fájdalmaim. Szóval érted, nem szoronganék ha alapból nem lennének ilyen tüneteim. Úgy érzem maga a tünetek előbb voltak mint a szorongás. Ördögi kör ez
2022. febr. 7. 20:23
17/41 A kérdező kommentje:
na már mászik feljebb ez a görcs. már inkább a fenti részemnél fáj a karom, lassan vállam fog
2022. febr. 7. 20:38
18/41 anonim válasza:
Na, akkor hívd a mentőt. Majd ők beszállítanak a megfelelő gyógykezelésre.
19/41 A kérdező kommentje:
Inkább orosz rulettet játszok
2022. febr. 7. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!