Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fáj a bal alkarom 17 évesen?

Fáj a bal alkarom 17 évesen?

Figyelt kérdés
Mitől fájhat a bal alkarom 17 évesen? Ma fájt ugyanúgy bal oldalt a combom is, a combomat nagyon sokszor "húzza a görcs" vagy mi, de néha, pár naponta már a bal alkarom is fáj. Lehet anginám van, vagy szívroham? Szokott nyomni a mellkasom is, de mindig csak este amikor nyugiba fekszek az ágyban. És alapból pánikbeteg vagyok, és generalizált szorongással vagyok diagnosztizálva. Most is izzad a tenyerem ahogy írom le a kérdést, nagyon félek.

2022. febr. 7. 19:56
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
nem hisztizek töki, csak ha már van ez az oldal gondoltam valami hasznos dologra is használjam már.
2022. febr. 7. 20:51
 22/41 A kérdező kommentje:
ha egyszerűen valami fáj akkor ne mondjad már nekem hogy az nem fáj csak beképzelem :D
2022. febr. 7. 20:52
 23/41 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem refluxod van. Azért nyugiban fekve szúr a tüdőd.

Néhány napra keress egy reflux diétát (paradicsom, alkohol, cukor, szénsavasüdítók, savas dolgok pl. narancs, savanyú káposzta, gyümölcslevek kizârva) és tegyél be egy párnát a fejed alá. Ha javul, akkor reflux. Menj el gasztroenterológushoz és csináld tovább a diétát.

2022. febr. 7. 20:52
 24/41 A kérdező kommentje:
nem szúr! NYOM!
2022. febr. 7. 20:53
 25/41 anonim ***** válasza:
A combodban amúgy nem vagyok biztos, az furcsa a refluxtól.
2022. febr. 7. 20:53
 26/41 A kérdező kommentje:
nyom, vagyis ilyen fura érzés, mintha ott lenne egy tégla. Ma meg már az egész bal karom is így fáj, ég, mintha az ideg fájna benne
2022. febr. 7. 20:54
 27/41 anonim ***** válasza:

Dehogynem hisztizel.

Fáj a combod. Fáj az alkarod. Nyom a mellkasod. Szívzörejed van. Már a válladig terjed a fájdalom. Ha valóban ezeket éreznéd, már térden állva bőgnél anyuciapucinak, hogy hívják a mentőket.

Szóval ez hiszti. Hisztike.

2022. febr. 7. 20:55
 28/41 A kérdező kommentje:
Hisztike :DDDD miért kéne térden állva bőgnöm hogy hívjuk a mentőket? Te minden fejfájásnál, végtagfájdalomnál mentőt hívsz és térden állva bőgsz? Vagy ezt hogy gondoltad?
2022. febr. 7. 20:56
 29/41 A kérdező kommentje:
Meg egyébként már megszoktam, 1 éve hogy kb minden nap fáj a mellkasom, csak ez a bal kar fájdalom ami új
2022. febr. 7. 20:58
 30/41 A kérdező kommentje:
A boxtól is lehet nem? főleg mostanában idegből b*szok bele akkorákat a zsákba hogy b*szarok. (fel fogom keresni azt a proktológust igen)
2022. febr. 7. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!