Székrekedésem van. Csak 2 naponta egy nagyon kevés széklet tud távozni belőlem. Mit tegyek?
Nyár óta rendszeresen hashajtót szedtem, ez ennek az oka. Most hogy leálltam (szombat óta nem vettem be) csak ilyen kevés székletem ürül. Nagyon feszül a hasam, most így mutat a mérleg kerek 50kg-ot, alapból 47.6 vagyok (vasárnap mértem hashajtó után) Szerintetek helyre fog állni? Mivel tudok esetleg könnyíteni?
-lenmagos joghurtot
-aszalt sárgabarackot szoktam enni
-viszek be elegendő folyadékot
-nem szeretnék többé gyógyszerhez fordulni
-a szilvának az ízét pedig nem bírom.
Válaszotokat előre is köszi :)
Sok rostosat egyél. Zöldségek, zabpehely. Tejtermékeket, banánt, babot kerüld el. Sok folyadékot igyál. Rágd meg alaposan a kaját.
Hamarosan vissza fog állni normálisra.
"anorexiából gyógyulok"
Gondoltam, hogy ilyesmi lehet a háttérben... Remélem, tényleg gyógyulsz! :)
Mit ettél, mit ittál ma?
Én a gyömbérteát is ajánlom, ha tényleg hashajtásra van szükség, de az is lehet, hogy nem is kell, elvégre kétnaponta elég, ha van székleted...
Honnan veszed, hogy "ott van több kg! Olyan dolog aminek nem kellene."? Lehet, hogy csak azt hiszed...
Mozogsz eleget? Mozogjál!
Heti 3x edzek. Mai étkezésem
Ahogy felkelek; joghurt aszalt szilva 3 korpovit
Suliban 1 lidls zabszelet 2 alma
Reggeli: 4 sonka 4 abonett
Ebéd: bulgur 2 szelet csirkemell cékla
Ahogy hazaértem: joghurt narancs
Vacsi:2 abonett gonma saláta paprika uborka 1 light és 1 natúr leves tonhal
Még egy almát és egy narancsot fogok enni.
Ma volt a legtöbb a székletem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!