Homloküreg gyulladás komoly betegség vagy csak „rinya“ jó indok a lógásra a melóból?
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 19:26
2/6 A kérdező kommentje:
csak mert annyira komolynak azért nem tűnik ha kutyarosszul voltam de tényleg kutyarosszul bekaptam 1 szem bogyót (antibiotikum) és mintha elfújták volna a betegséget.
2022. febr. 3. 19:29
3/6 anonim válasza:
A tüneteket elfújhatja, de attól még a gennyesedést okozó baktériumok ottmaradhatnak és felemészthetik a csontokat is, a felszabaduló méreganyagok pedig erősen rontják az agyi működéseket.
5/6 anonim válasza:
Súlyos szövődményei lehetnek. Szerencsés vagy, ha hamar enyhültek a tünetek, én ha el kapom, 4-5 napig is szenvedek, ha megmozdítom a fejem, míg egy tüdőgyulladást lábon kihordtam (későn derült ki). Szóval változó még egy adott egyénnek is, hogy mikor milkyen lefolyása lesz.
6/6 anonim válasza:
Remélem azóta is szeded az antibiotikumot, mert ha csak egyetlen egy szemet vettél be, az semmit sem ér.
Véletlen műve, hogy utána lettél jobban, egy szem gyógyszertől esélytelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!