Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet?Valaki nem tud...

Mitől lehet?Valaki nem tud valami megoldást?

Figyelt kérdés
Valaki segítsen!Alvás zavarra mi lehet a megoldás,frontin nem használ semmit azt írta fel a házi orvos, altatót nem akarok szedni.Sok mindent kipróbáltam valeriana,setadif pc,melatonin spret semelyik nem használ.Szèdülök,fáradt vagyok orvosom azt közölte legutóbb hogy pánik betegségem lehet.Vèrvètel,agyi ct negatív.Ezen kívül máshova nem küldött.Majdnem elalszok elfogy a levegő egyszerűen nem kapok,most olyan problémám van hogy jobb oldalt fáj valami és amikor veszem a levegőt akkor is fáj.

2022. febr. 3. 17:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem reális, de a következőt szoktam csinálni.

Ahhoz, hogy a tested kipihenje magát, neked nem kell kómába, vagy öntudatlanságba esni.

Egyszerűen tedd le a tested az ágyba, takarózz be, és hagyd úgy, hagyd hogy ellazuljon. Ne mozgasd! Ne idegeskedj! Csak hagyd pihenni. Egy idő után ellazul, "lezsibbad" és pihen. És az ilyen pihenés végén reggel kipihentnek érzi magát az ember. Ha kényelmetlen, mert elfeküdted valamit, akkor fordíts rajta. De ne 5 percenként, hanem legalább fél óráig hagyd úgy, vagy tovább. Ha nem izgulsz ezen, ha nem kattog az agyad, mint egy gép akkor ki fogod pihenni magad, mert a testnek kell kipihenni magát.

Ha valamin izgulsz, kattog az agyad, akkor nem hagyod a tested aludni, pihenni, nem tud ellazulni. Hagyd pihenni, és tök mindegy hogy te öntudatlan vagy, vagy nem.

2022. febr. 3. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!