Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon felfáztam, milyen...

Nagyon felfáztam, milyen gyógynövények a jók erre?

Figyelt kérdés

Prosztatagyulladásom és húgycsőgyulladásom is van egyszerre. Most annyira fáj... Aszthiszem megbolondulok. Mit lehet erre beszedni?

Nincs semmilyen válsztásom, egy hideg házban kell élnem(bizonyos helyeken csak 5-6fok van, még nincs fűtés beszerelve

2022. febr. 1. 11:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2022. febr. 1. 12:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Leírok neked egy sztorit. Másféléve én is felfáztam. Fele ennyire sem voltak komoly tüneteim, “csupán csak” annyi, hogy állandóan vizelési ingerem volt. Antibiotikumot sosem szedek, csak ha már tényleg nincs más megoldás. Itthon próbáltam házi praktikákat bevetni, pl kamillás ülőfürdő, sok folyadék blablabla mondanom sem kell, semmit nem javult a helyzet, sőt, egyre jobban éreztem az ingert, már ülő helyzetben is nagyon idegesített, nem csak séta közben. Kb másfél hétig próbálkoztam otthon elmulasztani, aztán hívtam a háziorvosom, aki felírt antibiotikumot és nem viccelek, de már az első szem szinte teljesen elmulasztotta minden bajomat. Tudom tudom, te nem szedhetsz, de biztos tud az orvos valami alternatívát felírni. Ha nincs tb-d menj magánba, kérj kölcsön rokonoktól/barátoktól. Nehogy már az egészséged érdekében ne tudj összeszedni pár tízezer Ft-ot. Azt garantálom neked, hogy ez innentől csak rosszabb lesz, ha szerencséd van stagnálni fog ezen a szinten, de magától nem fog elmúlni. Nekem a fele ennyire súlyos tüneteimre sem ért semmit a házi praktika, ebben ne is reménykedj.
2022. febr. 1. 12:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Két eshetőség van.

Vagy kamukérdés és azért nem megy orvoshoz

Vagy pedig nincs beoltva és az orvosa nem látja el, csak szégyelli ezt elmondani és inkább jön az anyagi érvekkel.

2022. febr. 1. 14:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!