Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért fáj a lábam?

Miért fáj a lábam?

Figyelt kérdés

Lassan 2 honapja faj a labam ha tobb ideig ullok. Voltam hazi orvosnal adott gyogyszert amikir bevettem hatott de telt az ido ugyanugy kezdett el fanni. Elkuldott ortopedhez, aki pedig injekciot irt fel de ugyanugy mint a gyogyszerrel ahogy mulik a hatasa ismet kezd fajni.

Mar az orulet hataran vagyok. Valtozo helyeken faj es csak a jobb labam ha ulok vagy fekszem.

Ha barkivel elofordult meg ilyen kerem jelezze.

2022. jan. 25. 06:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen injekciót adtak?
2022. jan. 25. 06:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Refen és Tramadol
2022. jan. 25. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Hú. És milyen vizsgálatok voltak? A fájdalom nagyon komoly tud lenni, tramadol nagyon erős, még sem segít? Esetleg helyi tapaszt tudnék ajánlani, vagy kenőcsöt. De az ok mi? Azt kellene tudni!

Most valószínűleg hiába írom neked, hogy nemsokára megszűnik az összes szenvedés, addig is élnünk kell!!!!

Privátban írj, ha válaszolsz.

2022. jan. 28. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:

"ha tobb ideig ullok"

A mozgásszegény életmódtól van. Mozogj többet.

2022. jan. 28. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!