Mièrt nem vett komolyan a háziorvos ?
Voltam orvosnál mert fáj a hátam,derekam hasam és a bordáim, mellé görcsölni is szokott.
1 hete kezdődött, ünnep miatt most jutottam el a doktorhoz.
Meghallgatta a tüdőmet, azt mondta tiszta megtapogatta a hasam,bordám azt mondta nincs semmi baja. Izomfájdalmat állít,de nem is sportolok most semmit, meg a has fàjdalom meg a görcsnek mi köze hozzá?
A bordafájdalom simán lehet rák is,de még egy röntgenre,vagy ultrahangra se küldött el,hogy kiderüljön nem e csontrák,vagy valami belsőszervi.
Szerintetek ez normális hozzáállás volt tőle? Menjek magánba ?
20/f
Szerintem neked pszichológus kellene ilyen masszív hipochondriára!
Semmi komoly tüneted nincs, de már rákról abrándozol!
Basszus bordafájdalom miatt egyből rákra asszociálni, ne már. 😄 Ne legyél ennyire negatív, ez durva.
Nyilván, ha érzed, hogy valami nem oké, menj vissza és mond meg, hogy márpedig nem vagy jól. De azért ne menj ennyire előre, hogy fáj valamid és lehet rákos vagy... Ez durva.
8-as
Meg egy halom más dolog is okoz izomfájdalmat. Marha kíváncsi lennék, hogy tavaly mikor még nem volt Covid mit írtál volna ehhez a kérdéshez. Persze, most ha tüsszent valaki, akkor Covid, mert az annyira valószínű..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!