Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Sokat szenvedett vajon hogy...

Sokat szenvedett vajon hogy meghallhason?

Figyelt kérdés
Apukám légzés elégtelenseg miatt halt meg a kórházban. 1 hónapot feküdt bent sztrokkal aztán tüdőgyulladást kapott és légzés elégtelenségben meghalt. Nem látogathattuk a tilalom miatt,egyedül volt nélkülünk. Szeretném tudni hogy szenvedhetett-e a haldoklás során?

2022. jan. 23. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Első, nagyon empatikus vagy...

Kérdező, sajnálom, hány éves volt az apukád? Sajnos, igen, előfordulhat, de a kórházi dolgozók biztosan mindent megtettek, hogy minél kevésbé. Én a testvérem haldoklását néztem végig (leukémia), ez még a covid előtt volt, úgyhogy mi látogathattuk. A végén már teljesen el volt kábítva a fájdalomcsillapítók miatt, így talán nem volt fájalma. Valószínűleg apukádat a végén már lélegeztették, mesterséges kómában volt, így akkor már nem érzett fájdalmat. Ami szerintem a legrosszabb ebben az egész helyzetben, az az, hogy egyedül halnak meg az emberek, pedig elvileg a haldoklókhoz be lehet menni elköszönni. De ezen ne is gondolkodj, emlékezz a szép pillanatokra. Nekem sajnos sokszor bevillan az a kép, amikor a testvéremet utoljára láttam élve. Egy életerős harmincas nő csonttá fogyva, besárgulva és úgy benyugtatózva, fájdalomcsillapítózva, hogy alig volt tudatánál. Másnap mikor mentünk hozzá, útközben hívtak minket, hogy feladta, itt hagyott bennünket. Még mindig hallom azt, amikor utoljára mondta, hogy szeret minket és vigyázzunk a lányára.

2022. jan. 23. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztosan kapott olyan cuccot amitol nem szenvedett, ne aggodj emiatt.
2022. jan. 23. 09:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 62 éves volt. Még élhetett volna. Első válaszoló részvétem. Borzalmas hogy milyen betegségek vannak és jönnek váratlanul és az ember tehetlen ezzekkel szemben. Nagyon rossz hogy nem lehettem az apukám melett nincs olyan nap h ne lenne az eszembe. Halála előtt egy nappal nagyon ébren volt az orvostól tudom ezt,biztos vagyok benne várt minket, a gyerekeit. Bárcsak mellette lehettünk volna és foghattam volna a kezét.
2022. jan. 23. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnalom kerdezo :(

Az en apam 7 eve ment el. Nem tudtunk

Ott lenni a vegen :(

2022. jan. 23. 14:00
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
Az én apám 48 éve, 39 évesen halt meg tüdőrákban. Mi sem tudtunk ott lenni mellette. Annyi könnyebbség talán volt, hogy őt az utolsó előtti hétre hazaengedték mintegy elbúcsúzni.
2022. jan. 24. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!