Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől vagyok álmos/fáradt...

Mitől vagyok álmos/fáradt mindennap?

Figyelt kérdés

Nem értem mitől lehet, mivel iskola közben is 6-7 órákat alszom, aztán jön a hétvége és gondolom most majd kialszom magam, alszok 8-9 órát de ugyanúgy fáradt vagyok.

C vitamint, D vitamint, magnéziumot szedek. Heti 5-6x edzek. Magasfehérjetartalmú étrendem van, kalória többletben eszek, tehát azt se lehet mondani hogy keveset eszek. Mi lehet az oka? Más tünetem nincsen.

2022. jan. 22. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Túl keveset alszol.
2022. jan. 23. 09:55
 2/5 anonim ***** válasza:

8-9 órát mindennap kellene aludnod.

Amúgy miért csak C, D vitamint és magnéziumot szedsz?

2022. jan. 23. 10:30
 3/5 Senior Séf ***** válasza:
41%
Az alvásod kevés, az edzésed sok. A fehérjét is okosan kellene beosztani; reggel többet, estére lecsökkenteni. Emellett egyél minden főétkezéskor leves zöldet is, legalább egy ökölnyit.
2022. jan. 23. 18:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. Milyen vitaminokat kéne még szednem? A fehérjét próbálom jobban elosztani a napra, de nem mindig sikerül a legjobban
2022. jan. 23. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, kell-e egyáltalán vitamintabletta. Mondjuk jelenleg szedek multivitamint. A fenti 2 vitamin és 1 ásványi anyag mindenesetre egyoldalúnak hangzik.
2022. jan. 23. 22:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!