Kb 9 napja köhögök de nem fáj a torkom és semmi másom és fehér nyák jön fel nagyon aggódok hogy még ennyi idő után is van valaki sejti miért lehet?(tudom nem vagytok orvosok)
Figyelt kérdés
Nagyon félek attól hogy COPD-M van volt olyan aki ezzel lett diagnosztizálva és ezek voltak a tünetek?? Nem dohányzok életem során max 30-40 slukkot szivhattam el...jan. 22. 15:59
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Félni jobb, mint megijedni azt szokták mondani, de ettől még ha ez ki kell nálad alakuljon, akkor ki fog, a félelem ettől nem ment meg. A köhögés és a fehér nyák ürülésének ezer oka lehet, pl lehet garatba csorgó váladék, stb., nem hinném, hogy 9 nap után neked COPD-re kellene gyanakodni, nem is igazán releváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!