Mi lehet a baj, vagy mivel lehet segíteni?
Testvéremnek nincs étvágya, de éhes, rendesen rosszul van a kaja látványától, gondolatától is. Alig tudunk bele erőszakolni egy ropit vagy itatni vele valamit.
Nagyon félelmetes, mert jó evő amúgy, szeret enni és pár nappal ezelőtt még simán ette a főtt kaját, meg minden.
Orvos rá se pillant Covid tesztig, viszont az még másfél nap, már rendesen karikásak a szemei.
Más tünete nincs, max kicsit lehetett hőemelkedése, de amúgy ízt, szagot érez, nincs megfázva, max fáradtnak érzi magát, de nyilván, mert nem eszik.
A normaflore, B6 bogyókat is nagy erőszakkal vettem rá, hogy egye meg.
Tudom bunkón hangzik, de muszáj. Valami ötlet, hogy mi baja lehet? Esetleg ötletek valami olyan kajára, amit adjak neki?
Levest kicsit tudott enni este, de az se esett jól neki.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hát ez sok minden lehet ha nem a covid akkor nyílván emésztési progléma esetleg szervi. Arra meg elküld az orvos vizsgálatra, tükrözés vérvétel stb.
Próbáljatok több állagú ételt készíteni, ha az se lehet kapni fehérje, cukor és szénhidrát tartalmú shake-t (kb mintha tápszerrel etetnéd a gyereket) csak ezt tej nélkül. Ez egy napos rapid pótlásnak megfelel ha meg tudja inni.
Nem sokra mész vele, ha tippelgetünk, az okot az orvosnak kell kiderítenie. Vérvételre mindenképp el fogják küldeni.
Vitaminok bevételére mindenképp vedd rá.
Turmixokkal próbálkoztál? Rengeteg ízesítéssel lehet házilag készíteni.
(A testvéred szorongó típus, vagy valamilyen lelki trauma érte mostanában?)
Köszi, turmixot nem próbáltunk, meg persze nem kiló pörkölttel csábítottuk, pirítóst ilyeneket próbáltunk csinálni neki.
Nem érte trauma, amúgy jó kedve van, csak látom, hogy rosszul is van, csak nem akarja mondani.
Tudom, hogy nem érdemes találgatni, de aggódik azért az ember lánya.
Köszi az eddigi válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!