Kedves oltatlanok, ti hogyan állítanátok meg a járványt?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy kinek mi a nagy ötlete! Vagy mindenki csak háborog hogy szar az oltás, megfulladok a maszkba, miért vannak lezárások ,miért van karantén? Próbálok logikát keresni abban, hogy ha minden más járványt,betegséget oltással küzdünk le, akkor a covid vakcina ellen miért van ekkora tiltakozás? Az alaptalan, propagandából hallott hülyeségeket mellőzzük. (Mint pl: oltással irtják az embert, zombik lesznek tőle)2022. jan. 16. 18:17
11/43 anonim válasza:
10-es éjszaka csinálják lopakodókkal, amit a radar sem mutat ki, különben is alszom akkor. Lopakodókról már hallottál, már a 80-as években is volt, akkor milyen haditechnika van most.
12/43 anonim válasza:
Az egyik bizonyíték, hogy vagyona megtízszereződött a COVID miatt, mert ő lépett bele manival ebbe a bizniszbe.
13/43 anonim válasza:
Ezzel az oltással se lehet megállítani, mert ugyanúgy megbirsz betegedni és fertözni is tudsz, ez az oltás arra jó, hogy kisebb valószínűséggel kerülsz korházba.
15/43 anonim válasza:
Annyit kéne csinálni, hogy járványhullámokat egy kicsit el kell nyújtani, kb mint ahogy most is teszik pl a maszkhasználattal.
Én úgy saccolnám hogy kb az emberek 40-50%-a teljesen immunis rá, vagyis még szándékosan sem tudná elkapni.
Számoljunk a maradékkal kb 5.000.000.000 emberrel, 0,3%-os halálozási aránnyal számolva 150millió halottat jelentene világszerte.
Drasztikus számnak tűnik de a világnépességhez képes nem olyan sok! (8milliárdból-150millió=7.850.000.000.)
Magyarországon hasonlóan számolva kb 165.000 halottat jelentene összesen. És ezután kezdene el megszelídülni a járvány
17/43 anonim válasza:
13. Az Influenza oltás sem tudta megálíta még a járvánt teljesen. De már sikerült megszelídítenie. Szerintem idővel most is így lesz.
18/43 anonim válasza:
#17 Nem az oltás miatt szelídült meg!
19/43 anonim válasza:
15. Értem én hogy mire gondolsz De hová teszed azt a rengeteg holtestet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!