Ezek alapján kizárható a béldaganat ?
Volt laborvizsgálat 10/10 minden, calprotectin vizsgálaton is voltam az is negatív, Hasi UH is negatív .
Viszont a tünetek nem akarnak elmúlni és már nem tudom mi lehet.
Hát igazából , hónapok óta fennáll a dolog .. pl. Ébredés után hangos korgas szeru bélmozgás , akkor van, hogy olyan érzés mintha megállna az emésztés vagy beszűkülne a belem (hülyén hangzik) , akkor ilyen fura érzés fog el, mintha szedulnek meg tompán érzékelnem a világot . Utána ha megmozdul , kitisztul minden.. fájdalom , Véres szeklet nincs.
Akkor van, hogy nagy WC után, fura kozerzetem lesz, van hogy émelygés is . Ilyenek.
Na igen, ezt csinálja utána eltelik fel óra-óra és jönnek a pukik… de mellé van ilyen nagyon rossz érzetem, meg a hangulatom is 0 ilyenkor. Mintha meg lennék mérgezve. Környezetemet is furán érzékelem ilyenkor. 😅
Mitől lehet , mi okozhat ilyet ? :/
Pont nekem is most ez van kb. egy hete. Remegés is elkap éjszaka, utána szaladok WC-re. Lehet a váltózó, felboruló klíma. Egyik nap 7 fok utána köv. nap -3 fok.
De post-COVID is lehet, sőt most omikron-nál bélfertőzés van csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!