Lehet béldaganat?
Már egy jó ideje szenvedek bél problémával , de nem tudom mi lehet a baja… eleinte gyomor gondoknak gondoltam, de voltam tukrozesen és nem találtak semmit.
Pár hónapja van ez a dolog.. és mellé elég fura dolgok is társulnak… pl. Mintha a látásom se lenne a régi… pedig szemészeten is voltam… akkor csomó üvegtesti homály is megjelent a szememben azóta , fura közérzetem van, egyfolytában érzem a beleimet mintha folyamatosan össze lenne húzódva ahozz hasonló érzés, akkor mellé bélmozgásokat, ami után olyan érzés mintha éhes lennék… van hogy fél órával étkezés után… néha hányinger/hányás is rám jön….meg ilyen fura szédülő érzés is van mellé, bár nem szédülök, mert becsukott szemmel elég jól tudok egyenesen sétálni .
Ezek nem a béldaganat tünetei.
Szimpla szorongás és hipochondria.
Voltam laborban is minden eredmény rendben, azért gondoltam már erre mert nem akar javulni semmi 🙄.
#1 látás zavar nem olyan, hogy bizonyos időkben jelentkezik mintha pl. Hirtelen vérnyomása változás van, hanem egyfolytában fennáll , pl. ami a monitoron vagy világító kijelzőn vannak szövegek elég gyengén/furán látom néha .. szemeszeten nézték nem kell szemüveg . Cukrot mertem, mert gondoltam erre én is, de teljesen normális . Ehgyomorra 1 és 2 órával utána is mértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!