Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet béldaganat?

Lehet béldaganat?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje szenvedek bél problémával , de nem tudom mi lehet a baja… eleinte gyomor gondoknak gondoltam, de voltam tukrozesen és nem találtak semmit.

Pár hónapja van ez a dolog.. és mellé elég fura dolgok is társulnak… pl. Mintha a látásom se lenne a régi… pedig szemészeten is voltam… akkor csomó üvegtesti homály is megjelent a szememben azóta , fura közérzetem van, egyfolytában érzem a beleimet mintha folyamatosan össze lenne húzódva ahozz hasonló érzés, akkor mellé bélmozgásokat, ami után olyan érzés mintha éhes lennék… van hogy fél órával étkezés után… néha hányinger/hányás is rám jön….meg ilyen fura szédülő érzés is van mellé, bár nem szédülök, mert becsukott szemmel elég jól tudok egyenesen sétálni .

2021. szept. 20. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézess cukrot. Látászavar, falásroham, szédülés erre utal. Magas cukor, esetleg IR.
2021. szept. 20. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Ezek nem a béldaganat tünetei.

Szimpla szorongás és hipochondria.

2021. szept. 20. 21:11
 3/7 A kérdező kommentje:

Voltam laborban is minden eredmény rendben, azért gondoltam már erre mert nem akar javulni semmi 🙄.

#1 látás zavar nem olyan, hogy bizonyos időkben jelentkezik mintha pl. Hirtelen vérnyomása változás van, hanem egyfolytában fennáll , pl. ami a monitoron vagy világító kijelzőn vannak szövegek elég gyengén/furán látom néha .. szemeszeten nézték nem kell szemüveg . Cukrot mertem, mert gondoltam erre én is, de teljesen normális . Ehgyomorra 1 és 2 órával utána is mértem.

2021. szept. 20. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Sürgősen vizsgáltasd ki magad! Apukámnak végbél daganata volt és ne tudd meg min megy keresztül a műtét óta.. Sajnos nem ment időben orvoshoz. Ha nincs is baj legalább megnyugszol és tovább keresed a baj forrását.
2021. szept. 20. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
"látás zavar nem olyan, hogy bizonyos időkben jelentkezik mintha pl. Hirtelen vérnyomása változás van, hanem egyfolytában fennáll " a cukorbetegség rontja a látást. IR mellett lehet normális a vércukorszinted, mégsem vagy egészséges, gond van, mert egyre több inzulin kell hogy működjenek a dolgok.
2021. szept. 20. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Megvannak erre a megfelelő vizsgálatok.
2021. szept. 20. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor már csak a béltükrözés marad. Az én tippem erőteljes szorongás. Úgyhogy a gasztroenterológustól irány a pszichiáter.
2021. szept. 20. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!