Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet hogy béldaganatom,...

Lehet hogy béldaganatom, bélrákom van?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy kb 1 éve, egyik napról a másikra szó szerint fekete lett a székletem. Ez így ment napi szinten kb 3 hétig és egyszer csak elmúlt. De azóta nem ugyanolyan a széklet állaga és szaga sem. Nagyon ragadós és kenőcsös állagú. Enyhe puffadásom van étkezés után, viszont fájdalom nincs.Ezt követően kb 2 hónapja a végbelemen egy dudor keletkezett, ami néha fáj, rá 2 napra pedig újra elmúlik és 1-2 hétig nem jön elő. Viszont székelés után mindig kifordul ez a dudor, másnapra pedig visszamegy. Ha 2 napig nem megyek Wc-re a székletem 2 színű és állagú. Ez a ragacsos kenőcsös, a másik vége pedig sötétebb, keményebb. Azt is észrevettem, hogy a táplálék, amit beviszek, nem kerül teljes emésztésre, mint előtte. Pl a mogyoró, szotyi magvak ugyanolyan formában jönnek ki, mint ahogy bemegy. Az 1 év alatt viszont súlyvesztés, hányás és súlyos problémák nem jelentkeztek. Csak a székelés megváltozása, és a végbélen ez a "valami". Bocsánat, hogy nem tudtam magam kifejezni. Orvoshoz pedig nincs bátorságom elmenni tükrözésre. Köszönöm válaszotokat

2021. ápr. 30. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Lehet. Akkor ne menj orvoshoz a kezdődő aranyereddel.
2021. ápr. 30. 17:44
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy is..
2021. ápr. 30. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem inkább aranyered van mint bélrák vagy bármi daganatos betegség.

vagy bélféreg de ez kezelhető. Muszáj orvoshoz menni ha nem akarod hogy rosszabb legyen!

2021. ápr. 30. 17:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok orvos,de ez egy sima aranyérnek tűnik a leírtak alapján ..
2021. ápr. 30. 17:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dokihoz. Nem valószínű a bélrák, de más betegségek is léteznek, amiket kezelni kell.
2021. ápr. 30. 17:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! nem is a kis dudor izgat inkább, hanem a székelési probléma, ami fenn áll már egy éve :S
2021. ápr. 30. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Aranyér. Én most voltam proktológushoz emiatt. Nekem is váltakozik a hasmenés a kenőcsös széklettel.

4es fokú aranyerem van, sajnos hagyományos módon kell műteni.. Ezt már nem műtik modern megoldásokkal.

38 éves vagyok, kicsit elkeseredtem, de legalább nem rák.

2021. máj. 1. 07:57
 8/10 anonim ***** válasza:
37%
Hány éves vagy? Béldaganat extrém ritka 50 éves kor alatt. Még egy szavazat az aranyér + emésztési problémák mellett. De: vizsgáltasd ki. Biztos lehetsz benne, hogy nem a tükrözéssel fogják kezdeni. Első körben valószínű székletmintát kell leadni és megnézik, hogy van-e benne vér. Menj el dokihoz mindenképpen! Első körben kérd ezt a székletvizsgálatot meg egy laborvizsgálatot a háziorvostól! Ha jó a süllyedésed, és nem találnak vért a székletben, akkor megnyugodhatsz.
2021. máj. 1. 09:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Kiderult mi van? Elmentel orvoshoz?
2022. máj. 29. 12:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Kiderült, mi volt?
2023. ápr. 23. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!