Létezik hogy azért csökkent 40-alá a pulzusom mert ülve egy kissé fura pózban a fejemet előrehajtottam a nyakamat lógatva pár percre ?
Már többszőr megfigyeltem hogy ilyenkor furcsán érzem magam pár perc után , vagy megszédűltem , de legutóbb volt rajtam okos óra és ebben az időben volt 37-es pulzusom.
Arra tippelnék valahogy akaratlanúl nyomás alá került a carotis és ez stimulálta a vagus ideget.
Legközelebb próbáld meg kézzel megmérni, "lehet" hogy egy "kicsit" pontosabb lesz. Edzés közbeni (kézzel mért) 160-as pulzusomra 85-öt jelzett az órám. Biztosan az mond igazat. De igazából tök mindegy mit mondunk. Te úgyis beteg vagy. Hiába mondják hogy nem, de igen. Csakazért is. Menj el kardiológushoz, foglald a helyet azok elől akiknek tényleg szüksége lenne rá. Majd megállapítja az orvos hogy semmi bajod nincs, megnyugszol 2 napra, és úgyis találsz valami más betegséget amit bebeszélsz magadnak. És azzal is kiírsz majd egy ugyanilyen kérdést, és ott is teljesen mindegy lesz a válasz (csak nem értem akkor minek kérdezed??). Ezt hívják hipochondriának. Ez is egy betegség, csak mentális. De ezt bezzeg nem hiszed el :D Pedig hidd el meggyógyulnál minden nem létező betegségedből, ha ezt kikezeltetnéd.
A jelenlegi problémádra a megoldás: akkor ne lógasd a fejed :D
Csak érdekel mások véleménye , alacsony pulzus értékeket mérek alkalmanként 31-44bpm , 5éve és senki nem hiszi el pedig számtalan jó minőségü eszközzel tettem , és holteren is volt 42bpm ébren pulzus, csak érdekel minnél több ember tapasztalata , tudom h hipochondernek tartotok , én is azt hinném másról, ha pl azt mondaná 70/40 vérnyomást mért,
Segítsetek a végére járni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!