Honnan lehet tudni, hogy a korona amit elkaptam, omikron delta, alpha, béta vagy kispalif@xa?
Figyelt kérdés
Szóval nem tudom már hanyadiknál járunk úgy 2 év terror után, én novemberben voltam beteg, kis hőemelkedésem volt pár napig. Na de ugye a teszt mutatta pozitív. Szóval honnét lehet tudni, hogy ez melyik volt? Vagy amikor bejelentenek egy új variánst, akkor az összes koronavírus vírus onnantól már omikron helyett kispalifaxának lesz nevezve? Vagy lehet valaki alfa valaki béta valaki omikron variánssal rendelkezik?2022. jan. 14. 17:20
1/5 anonim válasza:
Sehonnan, mivel még az egész fertőzés dolog is egy mítosz, nem csak a variánsok. Nézd meg Amandha Vollmer, Stefan Lanka videóit/punlikációit.
2/5 anonim válasza:
:DDDDDDDdddddddddd jajjj de jót nevettem. a válasz engem is érdekelne :D
3/5 anonim válasza:
Nem mindegy? A lényeg, hogy retteghessünk valamitől.
4/5 anonim válasza:
Sehonnan. Valami drága magánklinikán biztos megmondják neked 100ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!