Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen betegség lehet ez?

Milyen betegség lehet ez?

Figyelt kérdés

(mielőtt bárki mondaná, hogy kérdezzem meg orvostól: csak holnap reggel tudom hívni, mert új lett a száma és ma még nem tudtam erről)

Szilveszterkor bulizni mentünk. Valószínűleg ott kaphattam el valamit.

Elsején este már kapart a torkom picit, de betudtam a fáradtságnak és a bulizásnak.

Másnap már eléggé fájt és a fülem is, plusz kicsit a hasam.

Harmadikán elkezdtem kohogni (száraz), fájt a legcsövem és a tüdőm is, plusz a végtagjaim is, hátam is. Hőemelkedés se volt, csak 36.8-at mutatott a lázmérő.

Ma reggel úgy keltem, mint akit agyonvertek. Alig bírok jelenleg megmozdulni is, fáj mindenem, az egész testem, már az is szenvedés hogy ezt írom.

Nincs semmi étvágyam, a víztől rosszul vagyok, izzik az egész testem de szintén csak 36.9 vagyok. Úgy érzem, hogy kiver a víz, de nem izzadok. Néha melegem van, néha fázom. Gyenge, fáradt vagyok, este alig tudtam aludni is.. nagyon csúnyán köhögök és iszonyat fáj.

Az orrom nem folyik.

Tippeltem a koronára mert már egyszer átestem rajta és hasonló volt, de annak a lappangasi ideje 1 hét és a barátnőm is ugyanúgy érzi magát mint én, és ugyanakkor kezdődtek a tünetei.

Influenzát azért zártam ki, mert az lázzal kezdődik állítólag, nem légzőszervi problémákkal (sosem voltam még influenzas, nem tudom milyen).

Megfazasnak nem ilyenek a tünetei, szimpla kimerültség sem lehet szerintem. De a korona és influenza tuneteinek megfelelek,a láz kivételével.

2022. jan. 4. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Leírás alapján én is koronára tippelnék, lehet, hogy már lappangott és most jött ki
2022. jan. 4. 16:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, csak furcsa, hogy pont ugyanakkor, mint barátnőmnek. Nem találkoztunk a buli előtt.
2022. jan. 4. 16:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Buliban ettetek vagy ittatok valamit ami nem esett jól?
2022. jan. 4. 16:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Én egész éjjel csak vizet ittam, és enni sem ehettunk olyat, ami romlott lett volna vagy bármi hasonló.
2022. jan. 4. 16:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Előtte nem vettetek magatokon észre semmilyen panaszt/tünetet?
2022. jan. 4. 17:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Barátnőmről nem tudom, én pedig semmit sem. Teljesen jól voltam.
2022. jan. 4. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Háziorvost hívd fel, vagy kér tesztet, vagy elküld vérvételre, mert így nehéz bármi biztosat is mondani
2022. jan. 4. 17:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Holnap reggel mindenképp az lesz az első:)
2022. jan. 4. 18:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként jelenleg itt ülök a sürgősségin, pozitív lett a teszt 😂
2022. jan. 14. 00:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Rosszabb lett az állapotod? Hogy vagy jelenleg?
2022. jan. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!