Mit tennél, ha az irodában ahol dolgozol nagyon terjedne a covid?
Csak az lesz beteg, aki arra fogékony. Aki eddig is foglalkozott saját testi és lelki egészségével azon vagy tünetmentesen átmegy, vagy enyhébb tünetekkel.
A félelem, a pánik azok mind-mind gyengítik az immunrendszer erősségét.
Semmit se tennék. Csinálnám a dolgom, mint eddig.
Semmit.Max maszkot húznék de ennyi
Nem kell pánikolni
Most estem át a Covidon, nem azért de ez kutyafüle volt. A legtöbb megfázás jobban ledöntött mint ez. Na az influenza, ott napokon keresztül hánytam ÉS f*stam egyszerre, amit nem könnyű kivitelezni, lévén csak egy WCm van. Az egy rémálom volt és közben olyan büdös volt a termésem, hogy nem bírtam megmaradni.
Covid alatt még jól is jött, hogy nem éreztem szagokat, így volt egy kis szagtalan hasmenés, hidegrázás, izületi fájdalom és orrfolyás.
Egy oltást kaptam előtte, házi orvostól majd érdeklődök érdemes e beadatni kövit, ha már átestem, de ha haverom nem erőlteti hogy csináljak tesztet, most is abban a hitben lennék, hogy megfázás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!