Ez tipikus megfázás, igaz? Nem covid gyanús?
Tüneteim: orrfolyás(átlátszó, vízszerű), orrdugulás, 37 körüli testhőmérséklet, erős izzadás délután, álmosság, fáradtság plusz fejben teltségérzet. Tüsszögés volt 2 napig szinte folyamatosan, de ma, harmadik nap már csak 2-3x tüsszögtem.
Menstruációm is pont megjött, ami gondolom hozzátesz a fáradtsághoz és álmossághoz/gyengeséghez, plusz ilyenkor jobban szoktam izzadni is.
Torkom néha furcsán csiklandoz, de nem fáj, nem kapar, nem köhögök. Ha belevilágítok a torkomba, nem látok nagy változást, maximum duzzadtabb mint szokott lenni. Hangom tipikus orrhang, de nem ment el.
Múlt hét kedden találkoztam egyik munkatársammal, aki pozitív lett pár nap múlva, de neki magas láz, köhögés, torokfájása van. Nekem ez a megfázás hétfőn kezdődött orrfolyással, kedden már bedugult az orrom és aludtam szinte egész nap, szerdán dolgoztam, ami pokol volt (folyamat folyt az orrom, tüsszögtem, delután teljes lefőttem és hát egész nap álltam 10óráztam és max 20 fok van az üzletben...szóval nem volt valami jó ötlet így menni dolgozni).
Mára szabadságot adott a főnök, vasárnap kell legközelebb dolgoznom. Holnap beszéljek orvossal, teszteltessek vagy ki mit tanácsol?
#04:04
Ez egész jó hozzáállás, és itt jön be a képbe a munkahely, a feladat amit el kell végezni, hogy vajon az is támogatja-e vagy megoldható-e, hogy a legtriviálisabb szaros random náthával is otthon maradjunk?
Mert ahogy írta a kérdező, nála nem biztos, hogy megoldható.
Kedves kérdező, amit meg tudsz most tenni, ha be is mész dolgozni, ha rendesen viseled az ffp2-es maszkot és minden wc használat, étkezés, orrfújás és egyéb után rendesen kezet mosol vagy fertőtlenítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!