Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Megint covidos vagyok?

Megint covidos vagyok?

Figyelt kérdés
2021.December elején covidos lettem... Volt sok tünet, elég rosszul viseltem a betegséget.Körülbelül 2 héttel ezelőtt gyógyultam ki a poszt covid tüneteket tekintve.Erre ma megint olyan tüneteim vannak amivel decemberben kezdődött a betegség. Mi a franc ez? Ugye nem lehetek ilyen rövid időn belül újra covidos???

2022. jan. 11. 20:02
 1/8 anonim válasza:
100%
Csináltass egy tesztet!
2022. jan. 11. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, ha nincs szerencséd, lehetsz.
2022. jan. 11. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Na erre én is kíváncsi vagyok, én is pont akkor lettem beteg. Én még mindig érzek poszt covid tüneteket. Pár napra elmúlik, most legalább 3-4 napja nem éreztem semmit, erre most megint szúr a tüdőm, kicsit köhögök, pici mellkasnyomás. De ez van folyamatosan, 2-3 nap szünet, aztán egy-két nap rosszabb, aztán jobb.

Te vagy ugyanígy egy kis szünet után a poszt covidot érzed vagy nem tudom, lehetsz-e újra beteg? Nekem az elején nagyon erős ízületi fájdalmaim voltak a lábamban, csípőmben, a derekam is fájt és belázasodtam. Az azért fura lenne, ha újra előjönne.

Amúgy lázas is vagy? Mert poszt covidos tüneteimre azért a hőemelkedés/láz nem jellemző.

2022. jan. 11. 21:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Én azt gondoltam,hogy a poszt covid tünetek elmúltak miután vége lett a hasmenésnek és a kötőhártya gyulladásnak.Jól is lettem nem éreztem magam betegnek mentem dolgozni ez volt múlt hét kedden. Azután kicsit fájt itt-ott,gondoltam vissza kell rázódni munkába 1 hónapig nem dolgoztam biztos azért fáj.Eleinte a hátam fájt, és a csípőm, pár napja csak a jobb lapockám alatt.Tegnap reggel pedig jött a torokfájás,torok kaparás,mellkas égés, napközben kezdett elváltozni a hangom,kicsit köhögtem.Most reggel van,folyik az orrom tüsszögök.Hőemelkedésem-lázam a covid alatt sem volt. Jó lenne ha ez csak egy sima megfázás lenne most.
2022. jan. 12. 05:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne patika teszttel megnézni. Screen Italia nagyon jó, nyálból, csak reggel csináld és ne igyál/egyél előtte.
2022. jan. 13. 02:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Felhívtam tegnap az orvost.

Azt mondta,nem lehet covidos mert legalább 3 hónapig védve vagyok, mivel múlt hónapban elkaptam.Mondtam neki, hogy van hogy fáj a szívem környéke és a jobb lapockám alatt.Írt fel gyógyszert.Egy barát szerint kérjek egy mellkas röntgent,mert lehet azért fáj a lapockám alatt mert volt tüdőgyulladásom a covid alatt vagy valami szövődmény van a tüdőmnél.Igaza lehet? Nem fulladtam még hőemelkedésem sem volt covid alatt,a mostani betegségnél sincs.Lehet ez izületi dolog? Vagy kéne az a röntgen?

2022. jan. 13. 05:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Te tudod, mennyire erősek a tüneteid. Szerintem egy kis itt-ott fájdogálás belefér, nekem is visszajön még időnként a mellkasnyomás. De szívizomgyulladás is lehet a covid után, mi felmentettük 6 hétre a gyereket torna alól a fertőzés után orvos ismerős javaslatára, mert felléphet utána szívizomgyulladás.
2022. jan. 14. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem long covid, elvileg minden második-harmadik embernél van valami maradék tünet.
2022. jan. 14. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!