Megint covidos vagyok?
Na erre én is kíváncsi vagyok, én is pont akkor lettem beteg. Én még mindig érzek poszt covid tüneteket. Pár napra elmúlik, most legalább 3-4 napja nem éreztem semmit, erre most megint szúr a tüdőm, kicsit köhögök, pici mellkasnyomás. De ez van folyamatosan, 2-3 nap szünet, aztán egy-két nap rosszabb, aztán jobb.
Te vagy ugyanígy egy kis szünet után a poszt covidot érzed vagy nem tudom, lehetsz-e újra beteg? Nekem az elején nagyon erős ízületi fájdalmaim voltak a lábamban, csípőmben, a derekam is fájt és belázasodtam. Az azért fura lenne, ha újra előjönne.
Amúgy lázas is vagy? Mert poszt covidos tüneteimre azért a hőemelkedés/láz nem jellemző.
Felhívtam tegnap az orvost.
Azt mondta,nem lehet covidos mert legalább 3 hónapig védve vagyok, mivel múlt hónapban elkaptam.Mondtam neki, hogy van hogy fáj a szívem környéke és a jobb lapockám alatt.Írt fel gyógyszert.Egy barát szerint kérjek egy mellkas röntgent,mert lehet azért fáj a lapockám alatt mert volt tüdőgyulladásom a covid alatt vagy valami szövődmény van a tüdőmnél.Igaza lehet? Nem fulladtam még hőemelkedésem sem volt covid alatt,a mostani betegségnél sincs.Lehet ez izületi dolog? Vagy kéne az a röntgen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!