Covidos voltam. 25 napra rá lett negatív tesztem. 27napra megint pozitív a teszt. Hogy lehet pozitív újra?
Ez többtényezős.
Pl.
1. A tesztek nem mindig és teljesen megbízhatóak.
2. Lehet, amikor negítav lett a teszted, akkor éppen nem termelt annyi ellenanyagot a szervezet, hogy kimutatta volna a "betegséet", aztán a következő teszteléskor már volt mérhető, kimutatható mennyiség.
3. Amikor pozitív lett a teszted (bármikor), voltak tüneteid is vagy "csak" a teszt mutatott pozitiv eredményt?
Úgy tűnik, hogy itt még mindig sokan rosszul tudják.
A válasz:
A tesztek a vírus jelenlétét mutatják ki. (Ha kimutatják.)
A teszt nem tud különbséget tenni, hogy még élő, fertőző vírus van-e a szervezetedben, avagy már elpusztult.
A teszt csak a vírus jelenlétét mutatja ki.
(Azt is megbízhatatlanul.)
Ha egy szimpla megfázás, vagy egyéb vírus van a szervezetedben a teszt az pozitív lesz.
Szerintem meg az egész vírus kamu, pénzmosás.
Miért kell fizetni a teszteket?
Egy olyan országból jöttem haza ahonnan karanténba kellett volna legyek 2 hétig itthon, a sofőr meg mondta hogy ha mégis tesztelnek, van pénz teszt negatív, nincs pénz pozitív. És még sok ilyet tudnak mondani.
Olyan kíváncsi vagyok minden olyan hozzá szóló arcára akik itt kamuznak mikor a tükör előtt állnak s rá döbbenek hogy na bumm akkor mégse kamu.
Mint én anno..
tegnap 08:41
Miért nem maradtál ott tovább mosogatni ennyi ésszel?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!