Lehet-e ez kamaszkori cukorbetegség?
Figyelt kérdés
Lassan egy hete hogy elkezdtem hirtelen fogyni, a szám kiszáradt és gyengének érzem magam. Sok folyadékot iszom, viszont az étvágyam nem a legjobb. Néha kicsit fàj a hasam is bár ez tudtommal nem előjele a diabétesznek. Egyébként 16 éves fiú vagyok. Válaszokat előre is köszönöm2022. jan. 11. 13:22
1/3 anonim válasza:
Én nem arra tippelnék, hanem valami bélrendszeri gondra. A gyermek háziorvosodhoz kell fordulni, hogy vizsgálatokra küldjön.
2/3 anonim válasza:
Lehet diabétesz is, az I. típusú kamaszkorban jelentkezik általában. De persze akármi más is. Kérj minél előbb egy beutalót teljes laborra az orvosodtól. Annak függvényében majd eldönti a további szükséges vizsgálatokat.
3/3 anonim válasza:
Érdemes orvoshoz fordulni . Teljes vérképet kellene nézni illetve terheléses cukor teszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!