Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kultúrált és átlátható érvütkö...

Kultúrált és átlátható érvütköztetés a covid oltás mellett, vagy ellen?

Figyelt kérdés

Az én véleményem, hogy az oltasson aki akar, vagy fél. Ne akarjanak korlátozásokkal mindenkiből szitát csinálni.

Illetve legyen értelmes hatásfoka a vakcinának, hogy aki oltat valóban biztonságban legyen.

Érdekel mi a nép álláspontja, csak a legtöbb ilyen vita veszekedésbe fullad és átláthatatlan lesz.

Ezt ha lehet kerüljük el.

Nem cicaharcot szeretnék látni.

2022. jan. 9. 17:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
46%

"20 év átlagai alapján évente 4-5 ember esik össze a pályán. "

Jó lenne az ilyesmire forrásokat is adni. Mert a "futballista összeesett és meghalt a pályán", az körülbelül a legkevésbé meglepő sporthír már évtizedek óta és a legkülönfélébb okokra ráfogták már (stressz, dopping, élsporttal járó fizikai megterhelés).

2022. jan. 10. 16:58
 22/24 A kérdező kommentje:

Kedves 20. Válaszoló

A vakcina kísérleti de minimum próba státuszban van. Most van a publikus kísérlet.

Mivel nem volt ezelőtt mrns alapú oltás, legalább addig marad kísérleti státuszban mint egy régimódi vakcina (~5 év).

2022. jan. 10. 17:22
 23/24 anonim ***** válasza:
85%

A gyógyszerek hatásmechanizmusának megértése izgalmas kihívás. A hatásmechanizmus segít megérteni a hatékonyságot és az esetleges mellékhatásokat. A mellékhatások molekuláris szintű ismerete a modern orvostudomány alapja: ez tette lehetővé napjaink legismertebb gyógyszereink biztonságos használatát, például az aszpirinét. A genetikai alapú vészhelyzeti vakcinák esetleges mellékhatásainak tagadása képmutató ostobaságával ezért messzemenőkig tudomány ellenes és sérti a bizonyítékon alapuló orvostudomány alapelveit.

Dr Letoha Tamás a Szegedi tudományegyetem kutatóorvosa.

2022. febr. 6. 09:02
 24/24 anonim ***** válasza:

6 honap alatt 2x vagyok oltva Pfizer-el.

Most vagyok covid-os epp. Es alig jarok valahova.

2022. febr. 24. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!