A biológia egy lágy rendszer, nincsenek matematikailag meghatározott pontos törvényszerűségek, csak statisztikai valószínűségek. Azt is valószínűségként lehet csak meghatározni, hogy adott vakcina mennyire véd. Mivel maga a fertőződés sem matematikailag meghatározott, hiszen attól függ, hogy ki mennyi fertőző vírusrészecskét kapott valaki, és az adott élő szervezet fogékonysága (fertőződő képessége) sem ugyanolyan, ráadásul a vírus adott mutánsának tulajdonságai is eltérők lehetnek, ezért halmozódnak a statisztikai valószínűségek.
2022. jan. 9. 19:38
12/24 anonim válasza:
Nem lenne értelme kötelezővé tenni, mivel ez nem olyan betegség, ami attól eltűnne. Az oltott is megfertőződhet, másokat is megfertőzhet. Ezért az a véleményem, oltasson, aki veszélyeztetett, vagy aki attól érzi magát biztonságban. De kötelezni ne lehessen senkit, főleg, hogy mégiscsak egy kísérleti vakcináról van szó, senki nem vállalja a felelősséget a következményekért. Ha bármi bajom lesz utána vagy szenvedek a mellékhatásoktól, az meg már senkit nem érdekelne, egyedül az én problémám lenne.
2022. jan. 9. 20:46
13/24 anonim válasza:
Nekem bőven eleg erv ellene az a sok mellekhatas, amit a kornyezetemben lattam.
2022. jan. 10. 11:43
14/24 anonim válasza:
Az oltás undorító és idióta beavatkozás a tökéletes immunrendszerünk működésébe. Hol normális az, hogy trükkökkel kényszerítjük a szervezetünket folyamatos antitesttermelésre egy jelen nem levő veszélyre teljesen mesterséges módon sőt ehhez mérgeket!! használunk mint pl. az alumínium, higany, tiomerzál, formaldehid? A normális az, ha van veszély az a nyálkahártyán érkezik és akkor a szervezet reagál, akkor és csak akkor! Vajon miért van ennyi allergiás, autoimmun beteg, neurológiai rendelleneségekkel, autizmussal, epilepsziával élő ember mióta oltanak? Vajon miért nincs ezeknek se híre se hamva ott ahol nem oltanak pl. az amish közösségekben?
2022. jan. 10. 15:19
15/24 anonim válasza:
Igaz utolsó :D Vagy mikor szívprobléma lép fel oltás után fél évvel az is érdekes
Van ilyen ismerősöm sajnos és nem tud sportolni azóta mert egyszerűen nem bírja a megterhelést és szívgyógyszert kell szedjen,hogy meddig nem tudni de elég aggasztó azért
2022. jan. 10. 15:23
16/24 anonim válasza:
Bocsánat én úgy általában írtam az oltásokról. De ami a mostani oltásokat illeti igen tarol a szívbetegség, szívinfarktus, rejtélyes szívmegállások. Nézzük meg mi történik a sportolókkal. Csokorban esnek össze a pályán. Csak a futballból vett adat:
22.000 regisztrált játékosa van a FIFA-nak. 20 év átlagai alapján évente 4-5 ember esik össze a pályán. Most meg 2020 decembere (oltások) óta 188 az egyenleg. Sőt már 189 a legfrisebb esettel, Othman Coulibaly-val. És ez csak a foci!
2022. jan. 10. 15:29
17/24 anonim válasza:
Igy van utolso
2022. jan. 10. 15:31
18/24 anonim válasza:
"22.000 regisztrált játékosa van a FIFA-nak. 20 év átlagai alapján évente 4-5 ember esik össze a pályán. Most meg 2020 decembere (oltások) óta 188 az egyenleg. Sőt már 189 a legfrisebb esettel, Othman Coulibaly-val. És ez csak a foci!"
És honnan veszed, hogy pont az oltásnak van ehhez bármi köze, és nem pl a deltának?
2022. jan. 10. 15:32
19/24 anonim válasza:
Hát nem is tudom, vajon a náthától vagy a kísérleti kemikáliáktól esnek össze az emberek? Még meggondolom igazad van! :D
2022. jan. 10. 15:46
20/24 anonim válasza:
"Hát nem is tudom, vajon a náthától vagy a kísérleti kemikáliáktól esnek össze az emberek? "
Nem nátháról van szó, hanem a coronavírusról, és nem kísérleti kemikáliákról, hanem olyan mRNS vagy elölt vírusokat tartalmazó oltásoktól, amikről már milliárdos mennyiségű ismeretanyag áll rendelkezésre. Nem sok ilyen széles körben tesztelt gyógykészítmény létezik bármire is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!