Kultúrált és átlátható érvütköztetés a covid oltás mellett, vagy ellen?
Az én véleményem, hogy az oltasson aki akar, vagy fél. Ne akarjanak korlátozásokkal mindenkiből szitát csinálni.
Illetve legyen értelmes hatásfoka a vakcinának, hogy aki oltat valóban biztonságban legyen.
Érdekel mi a nép álláspontja, csak a legtöbb ilyen vita veszekedésbe fullad és átláthatatlan lesz.
Ezt ha lehet kerüljük el.
Nem cicaharcot szeretnék látni.
Majd belátják előbb utóbb.
Ezt a videót érdemes végignézni, nagyon szépen taglalja a dolgokat. https://www.youtube.com/watch?v=V5eda3QpAxY&list=LL&index=1
Szerintem úgy kéne, mint ahogy az influenza oltással is volt korábban. Aki akarja az vegye fel, aki nem az nem és pont!
Mi lenne, ha a szakemberek döntenének az egyes témakörökben?
Nem a diák dönti el, mi legyen a tananyag.
Közlekedéskor be kell tartani a KRESZ-szabályokat.
A boltban sorba kell állni.
Ha adott egy relatív veszélyes vírus, a szakemberek döntik el, fontos-e az oltás.
Nem is baj, hogy úgy néz ki, rákos vagyok, mert nem bírnék olyan társadalomban élni, ahol már tényleg mindenkinek minden szabad.
"a létező legtökéletesebb immunitást adó természetes immunitást"
Én csak röhögni tudok az ilyeneken, bár inkább sírni kellene. Akadályozzuk meg a betegség terjedését, azzal, hogy minél többen elkapjuk! Annyi ezer éven át bevált! Mi, járványos gyermekbénulás és fekete himlő? Sosem hallottam róluk, azok mik?
Nem értem ilyen véleményeket miért vesz bárki komolyan.
Aki keri oltasson aki nem keri azt hagyjak beken,ennyi volna az egesz
Amugyis butasag mert az “oltas” nem a mutaciokra lett letrehozva
Mar 2 eve ugyanazzal oltanak ami a Wuhani virusra van hahoo
Persze hogy igy nem hatekony es olykor-olykor artalmasabb is mint maga a virussal valo talalkozas
Ja es nem szallok vitaba senkivel sem hiaba irkaltok barmit is figyelembe sem veszem
Masik meg az hogy a kerdezo nem kert cica harcot szoval tartsuk ezt tiszteletben es persze mindenki velemenyet mert joga van hozza meg egyenlore
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!