Beoltanátok magatokat így?
Csak bemásolom ide:
-Oltásra jöttem, doktor Úr, de lenne néhány kérdésem.
- Igen?
- Ha megkapom az oltást, akkor már nem kaphatom el a Covidot?
- Hát… az nem úgy van, igazából ugyanúgy elkaphatja.
- Csak nem leszek fertőző?
- Hát… az nem úgy van, továbbra is fertőz…
- Csak nem kell maszkot hordanom?
- Mivel fertőz, és még veszélyesebb is lehet, mert tünetmentesen szórja a vírust, a maszk hordása még inkább ajánlott.
- De a társadalomra már nem leszek veszélyes, ugye?
- Hát… az nem úgy van, mert az esetleges szuboptimális immunreakció miatt az oltottak szervezete gyárthat veszélyesebb vírusmutánsokat is…
- De oltás után jó eséllyel nem halok bele a vírusba, ugye?
- Jó eséllyel nem. Az oltottaknak csak elenyésző százaléka hal meg rövid idővel az oltás után Covidban, vagy annak szövődményében. A többségére csak a következő hullámok lesznek komolyabb veszéllyel.
- Aha, értem. De oltásigazolványt kapok, ugye? És azzal utazhatok bárhova? Mert olvastam,hogy valaki elrepült külföldre ,lefordítatta még itthon az oltási igazolványát. Ezt kint el is fogadták. Azonban ahogy hazaért,Ferihegyen a hatóság elrendelte a karantént...
- Hát… ez nem is tudom?!
- De azért, doktor Úr, úgy összességében jó esélyeim vannak arra, hogy túléljem a pandémiát?
- Persze, persze! Ön még fiatal, egészséges, jó az immunrendszere. Az ilyenek oltás nélkül is 98,9%-ban leküzdik ezt a betegséget.
- Értem. De hogyha mégis lenne valami komoly bajom az oltástól, vagy esetleg meghalnék utána, a gyártó felelősségre vonható, ugye?
- Hát… az nem úgy van. A gyártó, az állam és az orvos sem vállal semmilyen felelősséget, de ez nem akadály, ugye?
- Nem, nem, persze, hogy nem, végül is ingyen van…
- Hát… az nem úgy van. Ingyen, kérem, semmi sincsen. Közpénzből fizetik, Ön is, én is, Mindannyian.
-???????
-Drága Doktor Úr !
-Már csak egy utolsó kérdés:
-Miért oltanak járvány idején? Benne van az egészségügyi törvényben lassan 100 éve, hogy járvány idején nem olthatnak mert mutációt hoz létre - ami egy újabbat és újabbat - végül elérve azt a szuper mutációt ami nem csak este 10h után fertőz.
"Miért oltanak járvány idején? Benne van az egészségügyi törvényben lassan 100 éve, hogy járvány idején nem olthatnak mert mutációt hoz létre"
Mutasd meg, köszcsi.
Eletszeru tenyleg.
Pont attol, hogy tele van baromsággal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!