Hogyan lehetne újra tökéletes a szaglásom?
Figyelt kérdés
Régen nagyon durván jó volt, konkrétan egy ember ruhájáról megmondtam hogy mi volt otthon a kaja 🤣 Dec. elején covidos voltam és már visszajött a szaglásom de sokkal tompább és nem érzem pl az “otthon illatot” mikor belépsz valaki lakásába tudod. Szóval csak erősebb markánsabb illatokat-szagokat érzek ami nagyon bosszant.2022. jan. 6. 01:06
11/12 anonim válasza:
(Utolsó vagyok, nekem még azt javasolták, hogy menjek el sószobába, mert az a tüdőre is jó hatással van, ill. könnyebben kipucolódik az orrodból/arcüregedből a lerakódott slejm - ami akár okozza azt, hogy nem érzel szagokat. Én végül nem mentem el, türelmesnek kell lenni.)
12/12 Cubina válasza:
Nekem is tökéletes szaglásom volt, azt is "kiszagoltam", ha valami meg fog romlani vagy savanyodni. Olyan is volt, hogy konkrétan rohadó szagot éreztem a húsnál, míg a családtagjaim semmit.
Állandóan szagolgattam mindent, és ha gyanús volt, nem ettem/ittam meg.
November elején lettem covidos, 3 hétig se ízt, se szagot nem éreztem, utána meg mindent sósnak éreztem. Minden só ízű volt, ezért enni se tudtam.
Az ízlelés visszajött, de még most sem az igazi a szaglásom, sokkal rosszabb mint a kiszagolós időszakomban, félek hogy már nem is fog helyrejönni, hiszen több mint 2 hónap eltelt. :(
Így a rohadó húst is meg fogom enni, mert nem érzem, hogy büdös?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!